lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Haziran 2020 #11 Penthos Music dedi: Çok şaşırdım, hiç anlamadım. Flash üzerinde 8 GB yazıyor toplam dosyaların boyutu 50.5 GB. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp biçimlendirin.
Penthos Music dedi: Çok şaşırdım, hiç anlamadım. Flash üzerinde 8 GB yazıyor toplam dosyaların boyutu 50.5 GB. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp biçimlendirin.
çArşı Sevdalısı Picopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Sonsuzluk 30 Haziran 2020 #12 Bu ciddi ise beni İstanbul Taksim Meydanı'nda vurun. Böyle birşey İM-KAN-SIZ! AKADAG dedi: 3. parti bir yazılımla 58 GB yapılmış ancak 8 GB'dan fazla dosya aktarılamaz bu yüzden içindekileri biçimlendirirseniz düzelir. Genişletmek için tıkla... 3. parti yazılımlarda olabilir.
Bu ciddi ise beni İstanbul Taksim Meydanı'nda vurun. Böyle birşey İM-KAN-SIZ! AKADAG dedi: 3. parti bir yazılımla 58 GB yapılmış ancak 8 GB'dan fazla dosya aktarılamaz bu yüzden içindekileri biçimlendirirseniz düzelir. Genişletmek için tıkla... 3. parti yazılımlarda olabilir.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #13 Kopyalama hatasında bu tür şeyler olabiliyor. Dosya açılmaz zaten. Biçimlendirin düzelir.
AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 30 Haziran 2020 #14 çArşı Sevdalısı dedi: Bu ciddi ise beni İstanbul taksim meydanı'nda vurun. Böyle bir şey im-kan-sız! Genişletmek için tıkla... İmkamsız değil 3. parti uygulamalar ile 8 GB'lik USB'yi 50 GB yapıyorsunuz yüksek görünüyor ama içine 8 GB+ dosya sığamıyor.
çArşı Sevdalısı dedi: Bu ciddi ise beni İstanbul taksim meydanı'nda vurun. Böyle bir şey im-kan-sız! Genişletmek için tıkla... İmkamsız değil 3. parti uygulamalar ile 8 GB'lik USB'yi 50 GB yapıyorsunuz yüksek görünüyor ama içine 8 GB+ dosya sığamıyor.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 30 Haziran 2020 #15 AKADAG dedi: İmkamsız değil 3. parti uygulamalar ile 8 GB'lik USB'yi 50 GB yapıyorsunuz yüksek görünüyor ama içine 8 GB+ dosya sığamıyor. Genişletmek için tıkla... Yani sonuç olarak yapılamıyor. 53gb gösteriyor ama 53gb yok içinde. Çinden gelen 64gb flash bellek gibi aslında 8gb flash bellek.
AKADAG dedi: İmkamsız değil 3. parti uygulamalar ile 8 GB'lik USB'yi 50 GB yapıyorsunuz yüksek görünüyor ama içine 8 GB+ dosya sığamıyor. Genişletmek için tıkla... Yani sonuç olarak yapılamıyor. 53gb gösteriyor ama 53gb yok içinde. Çinden gelen 64gb flash bellek gibi aslında 8gb flash bellek.
çArşı Sevdalısı Picopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Sonsuzluk 30 Haziran 2020 #16 AKADAG dedi: İmkamsız değil 3. parti uygulamalar ile 8 GB'lik USB'yi 50 GB yapıyorsunuz yüksek görünüyor ama içine 8 GB+ dosya sığamıyor. Genişletmek için tıkla... Bende bu tuzağa düşmüştüm.
AKADAG dedi: İmkamsız değil 3. parti uygulamalar ile 8 GB'lik USB'yi 50 GB yapıyorsunuz yüksek görünüyor ama içine 8 GB+ dosya sığamıyor. Genişletmek için tıkla... Bende bu tuzağa düşmüştüm.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #17 Ben dosyaları kontrol ettim hepsi açılıyor içindeki dosyaları pc min içine atarken 51gb olarak iniyor ve yaklaşık 1 saat yazıyor Ve 3.parti ne demek anlamadim
Ben dosyaları kontrol ettim hepsi açılıyor içindeki dosyaları pc min içine atarken 51gb olarak iniyor ve yaklaşık 1 saat yazıyor Ve 3.parti ne demek anlamadim