8 gen 3 CPU OnePlus 13r için emülatör önerisi

GoW3 denedim 2-3 FPS dediğiniz gibi yerlerde sürüyor. Switch için artık Yuzu filan değil de eden emulatörü kullanmak gerekiyor anlaşılan.

PS3 zaten donanımı karmaşık bir konsol. Haliyle taklit edilmesi zor bir konsol olduğu için GoW gibi oyunlar oynanamıyor.

PS2 için 2 emülatör de işe yarar seviyede galiba onların kurulum videosunu bulayım PS3 daha erken maalesef.

Switch için güvenilir prodkey nereden indirebilirim?

Merhaba 8 gen 3 CPU'lu OnePlus 13r aldım ayrıca telefonu içine konulan koldan temin ettim. İstediğim switch PS2 3 4 gibi güçlü konsolları emule etmek. Kullanan var mı? Adı nedir? Yardımcı olur musunuz?

PPSSPP-PSP Emulatör olabilir Snapdragon 695'li Samsung Galaxy Tab A9+ Tabletimde Mortal Kombat denemiştim çözünürlüğü abartmazsam gayet iyi oynatıyordu.

PPSSPP-PSP Emulatör olabilir Snapdragon 695'li Samsung Galaxy Tab A9+ Tabletimde Mortal Kombat denemiştim çözünürlüğü abartmazsam gayet iyi oynatıyordu.
Pspp psp emülatörü değil mi ?

PS2 için 2 emülatör de işe yarar seviyede galiba onların kurulum videosunu bulayım PS3 daha erken maalesef.

Switch için güvenilir prodkey nereden indirebilirim?

PS2 için nethersx2 öneririm. Bizzat kullanıyorum. GoW 1 çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…