Arkadaşlar merhaba bugün çoğu öğrenci gibi ben de TYT'ye girdim. 2. girişim olduğu için kurallar, süreçler vb. hakimim çünkü hepimizin dikkat etmesi gerekiyor.
Ben 1 numaralı sıradaydım. Arkamdaki çocuğun sınavın ortasına doğru burnu kanamaya başladı. İnsanlık hali herkesin başına gelebilir ancak gözetmenler seferber olup dikkat dağıtıcı şekilde sınıftan çıkıp koştur koştur 5-6 defa bir yerden peçete getirdiler. Arkamda ilk yardım çalışması döndü bildiğiniz. Ve bunu çok da sessiz şekilde yapmadılar. Benim dikkatim çok fazla dağıldı, 15-20 dakikam kesin şekilde yok oldu.
Yaptıkları şeyler yeterli gelmedi ki başka gözetmenler çağırıp sınıfa 2 ayrı gözetmen veya görevli daha çağırdılar sınıf iyice kalabalıklaştı ve tüm bu olaylar dibimde oluyor. Odağım tamamen gitti.
Bir de bu olayların üstüne çocuğu sınıftan çıkardılar sanırım tuvalete götürüp geri sınıfa soktular. Biliyorum hepimizin başına gelebilir bu durum ancak hem kuralları çiğnediler hem de ben dahil sınıftaki çoğu kişinin odağı dağıldı. 1 dakikanın bile önemli olduğu 2 yılımı verdiğim bu sınavda neredeyse 20 dakikam yok oldu.
Bu durumu nereye şikayet edebilirim, bilginiz var mı?