8 Mbit hız 0.8 Mbit oldu

Dediklerimi harfiyen yapabildi iseniz (Dikkat hepsini diyorum), Telefon kutusunda veya Ev içi Bir sorun var. Kutudan İtibaren Kabloları Kontrol ettirin Türktelekomu arayıp. Başka bir modem ile deneme şansınız varsa deneyin.
@Murat5038 bu sabah sorun kendiliğinden çözülmüş gibi yinede sağol

- - - Güncellendi - - -

Verdiğin sayfada hiçbir bilgi yok ki. Özet kısmından bir SS koy. Downstream ve Upstream değerlerini görelim.
@Recep abi sana teşekkürler ilgilendiğin için ama hızım bu sabah anlamsızca düzeldi

- - - Güncellendi - - -

Sevincim kursağımda kaldı bu seferde 1.5 mpbs ye düstü Ne oluyor makinaya anlamadım gitti Downstream ve Upstream bi anormallik yok gibi ama buyrun bakın:

27 GB indirmişsiniz. AKK 25 GB değil miydi?
Hayır Net limitsiz 8 mbps'ye kadar ise 50 gb AKK kotası mevcut yeni düzenlemeye göre.

- - - Güncellendi - - -

İp adresini ve dns Adreslerini Otomatik olduğuna emin ol eğer bunlarda da sorun yoksa Hem ttnet hemde Türk telekoma bildir.

Hacılar hocalar bilgisayarın müdavimleri daha yeni bir kez daha ttnet i aradım uzun uzadıya bilmem kontrol ediyorum havaları (bilirsiniz modemin ışığını yakıp söndürmeler o çılgın modeminiz ışığı sabitlendimi repliği falan) dns kontrol ettim onlar ttnetin dns sini yazdırdı bana ve bana dedi ki erişim hızınızı full kullanıyorsun ve
hattınızda bir sorun yok yine bilgisayar kaynaklı dedi (dedim nasıl bilgisayar kaynaklı ne olabilir ? ) cevap şu bazı programlardan olabilir nasıl programlar dedim dedi git bilgisayarcına danış (bu arada işletim sistemimi sordu win8 ve ubuntu dedim.) bende format atmak istemiyorum çünkü formatlık bir iş yok pc canavar gibi (10 senelik modifiye) sadece internet hızım 0.40 - 0.80 lerde seyir ediyor bir yardımcı olun bu bayan program falan derken neyi kastetti ?

Program derken herşeyi kastetti. Bir sürü etken var net hızını etkileyecek onları söylemeye çalışmış kısaca. zaten yazsan forum sayfası dolar
Sen dediğimi yap ara Türk telekomu gelip baksınlar. söküp taksınlar o zaman Yazılımsal ise Yine bakarız. Modemi dediğim gibi test ettir, Başka bilgisayarda ve Türktelekom'dan gelecek ekibe.

Hepinize teşekkürler. 3.k ez ısrarla aradım ve mutlu eden cevabı aldım. Arıza bildirimi verdim geri dönüs oldu ve bölgenizde sistemsel bir sıkıntı var dedi, yarına halledecez dedi : ) Tekrar sağolun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…