8 Mbit internetin 3.6 Mbit olması

lukianos

Hectopat
İnternetim 8 Mbps. Bugün hız testi yaptım indirme hızı : 3.6 Mbps ; yükleme hızı : 0.9Mbps.
Ayrıca modem arayüzünde de maksimum ve mevcut veri oranı altta attığım resimdeki gibi. Sorun şu ki ben IDM ile bile en fazla 500 kb/s ile indirebiliyorum. Bana verilen internetin tamamını kullanamadığımı düşünüyorum. Bir de AKK bitince internet hızımda bir değişiklik hissetmiyorum. Hattımın altyapısı da en fazla 16 Mbps destekliyor. Sizce sorun nedir ? Teşekkürler.

2222.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
ISS'n kim? Müşteri Hizmetleri'ni ara bu durumu bildir. Yeni aldıysan olabilir. AKK sorunu olabilir. Sen Müşteri Hizmetleri'ni ara.

Servis sağlayıcınız hızınızı 4 Mbit'e sabitlemiş. Sorun bu. Arayıp yükseltmelerini söyleyeceksiniz.
aradım sordum öyle bir sabitleme durumu yok dedi internet hızınızda da bir sorun gözükmüyor dedi

ISS'n kim? Müşteri Hizmetleri'ni ara bu durumu bildir. Yeni aldıysan olabilir. AKK sorunu olabilir. Sen Müşteri Hizmetleri'ni ara.
ttnet yeni değil interneti aldığım 1 sene oldu ayrıca internetten baktım 8 mbps ile 1mb/s indirme yapmam gerekirken 4 mbpslik indirme yapıyorum

Sana çözüm sunana kadar aramaya devam et. Her müşteri hizmeti farklı şeylerden bahsediyor.
Örnek ; 1 tanesi hatlarda şuan sıkıntı var, diyor. Tekrar aradığımda işlem yapabiliyor, bir başkası.
Onlar da sıkılmışlar bu durumdan belli ki.

Benim eski hızım da 8 mbps idi aradım baya kızdım ha böyle kullanıyorum ha adil kotada hız aynı diye. hattınızı hızlandırıyoruz orada yoğun iletişim olduğu için şöyle böyle diyorlar 20 dakika sonra 6ya çıkmıştı. Onların kafadaki hesap biz yedirebildiğimize yedirelim arayan olursa yükseltiriz. Arayın yükseltilmesini isteyin. Şuan paket hızım 16 mbps'a kadar 10 mbps altına düşünce arıyorum direk.

Normalde modeme gelene kadar bir kaç Mbit oynama olur. Örneğin benim 16 Mbit'lik hat iken aldığım hız 13-14 Mbps Download,0,76 Mbit Upload. Sizin ki ise çok düşük Recep Baltaş'ın dediği gibi size 4 Mbit veriyorlar bence de.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı