Çözüldü 8 Mbps internet 40 Mbps geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lokyrius

Hectopat
Babam Linyitnet'den 8Mbps internet aldı. Speedtest yaptım yarım saat önce 16Mbps'ye kadar çıktı şimdi test ettim 40Mbps download 20 Mbps upload geldi. Başkasına az hız gelir bana piyango çıktı resmen ümidi gibi ne oluyor lan diyorum. Söylemesem bir şey olmaz değil mi? Suç falan teşkil etmez?

Çözüm
Farkederlerse ben bilmiyordum ki deyin. Hatta hızınızı söyleyecektir şaşırın falan. Aa! öyle mi ne kadar hızlıymış falan deyin.
Babam Linyitnet'den 8Mbps internet aldı. Speedtest yaptım yarım saat önce 16Mbps'ye kadar çıktı şimdi test ettim 40Mbps download 20 Mbps upload geldi. Başkasına az hız gelir bana piyango çıktı resmen ümidi gibi ne oluyor lan diyorum. Söylemesem bir şey olmaz değil mi? Suç falan teşkil etmez?
Direk yayıncılığa başla. 20 Mbps upload nedir be?!

Farkederlerse ben bilmiyordum ki deyin. Hatta hızınızı söyleyecektir şaşırın falan. Aa! öyle mi ne kadar hızlıymış falan deyin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı