brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #11 Eray Efe dedi: YouTube'da bildiğim kadarıyla bitrate yok. Varsa af buyurun, bilmiyorum. YouTube önerileriniz nedir? Varsa bitrate ayarları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 720p 4-6k arası bitrate iyidir.
Eray Efe dedi: YouTube'da bildiğim kadarıyla bitrate yok. Varsa af buyurun, bilmiyorum. YouTube önerileriniz nedir? Varsa bitrate ayarları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 720p 4-6k arası bitrate iyidir.
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #12 baran_basaran dedi: İyi de canlı yayın ayarlarını OBS'a bağlayarak yapmıyor musun? Canlı yayın OBS'dan gidiyor YouTube sadece izleyici ile buluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Af buyurun hocam, bitrate ayarına rastlamadım. Açıkcası fazla bir yayın tecrübem yok.
baran_basaran dedi: İyi de canlı yayın ayarlarını OBS'a bağlayarak yapmıyor musun? Canlı yayın OBS'dan gidiyor YouTube sadece izleyici ile buluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Af buyurun hocam, bitrate ayarına rastlamadım. Açıkcası fazla bir yayın tecrübem yok.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #13 Eray Efe dedi: AF buyurun hocam, bitrate ayarına rastlamadım. Açıkcası fazla bir yayın tecrübem yok. Genişletmek için tıkla... YouTube'den video izle. Her şeyi anlatıyorlar.
Eray Efe dedi: AF buyurun hocam, bitrate ayarına rastlamadım. Açıkcası fazla bir yayın tecrübem yok. Genişletmek için tıkla... YouTube'den video izle. Her şeyi anlatıyorlar.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Kasım 2020 #14 @Eray Efe o upload ile 1080P60FPS yayın yaparsın. Burada tabii sisteminde önemli. Pingin olmazsa 7000 bitrate kadar rahat kaldırır. Pingin olursa 6000K bitrate iyidir.
@Eray Efe o upload ile 1080P60FPS yayın yaparsın. Burada tabii sisteminde önemli. Pingin olmazsa 7000 bitrate kadar rahat kaldırır. Pingin olursa 6000K bitrate iyidir.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 6 Kasım 2020 #15 Eray Efe dedi: YouTube'da bildiğim kadarıyla bitrate yok. Varsa AF buyurun, bilmiyorum. YouTube önerileriniz nedir? Varsa bitrate ayarları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS ayarlarından bitrate ayarlanıyor.
Eray Efe dedi: YouTube'da bildiğim kadarıyla bitrate yok. Varsa AF buyurun, bilmiyorum. YouTube önerileriniz nedir? Varsa bitrate ayarları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS ayarlarından bitrate ayarlanıyor.