Yanlış okumamdan dolayı bir hata oluşmuş ve bunu düzelttim.
Ayrıca yanlış anlaşılma olduğunu hemen ardından söyledim. Sanırsın hiçbiriniz hata yapmadınız. Biraz empati.
Bilgi veya tecrübesi yoksa bir insanın buradaki diğer kişileri yanlış yönlendirmemeli. Kimseye burada silah zoruyla yorum yaptırmıyorlar. Ayrıca sonradan "sözde" download olarak yanlış olarak okuduğunu söylemen de ayrı fecaat. Download sonucunun yayınla ne alakası var diye sorardın zaten
Bilgi veya tecrübesi yoksa bir insanın buradaki diğer kişileri yanlış yönlendirmemeli. Kimseye burada silah zoruyla yorum yaptırmıyorlar. Ayrıca sonradan "sözde" download olarak yanlış olarak okuduğunu söylemen de ayrı fecaat. Download sonucunun yayınla ne alakası var diye sorardın zaten
Kardeşim illa yemin falan mı edeyim. Birisi sana hızını sorduğunda upload hızınımı dersin yoksa download hızınımı ? Upload kısmını okumamışım özetle. Ayrıca 284 mesaj 84 beğeni benimki ise 280 mesaj 262 beğeni. Kimin konuya hakim olduğu kimin kara cahil olduğu ortada.
Terbiyenizi takının derim. Kimseye de sallamıyorum. Sallamak sizin yaptığınıza denir. Ayrıca burada yalan söylemek kolay at bakalım test sonuçlarını.
Kardeşim illa yemin falan mı edeyim. Birisi sana hızını sorduğunda upload hızınımı dersin yoksa download hızını mı? Upload kısmını okumamışım özetle. Ayrıca 284 mesaj 84 beğeni benimki ise 280 mesaj 262 beğeni. Kimin konuya hakim olduğu kimin kara cahil olduğu ortada.
Arkadaş yanlış okumuş olabilir niye linçliyorsunuz direk? Zaten mesajında yanlış bilgi var diye not edilmiş. Soruya gelecek olursak da 6000 bitrate vererek kaliteli 720P60, hatta 1080P60 yayın açabilirsiniz.
Arkadaş yanlış okumuş olabilir niye linçliyorsunuz direk? Zaten mesajında yanlış bilgi var diye not edilmiş. Soruya gelecek olursak da 6000 bitrate vererek kaliteli 720P60, hatta 1080P60 yayın açabilirsiniz.