8 Mbps'de Hız problemi

Parthenian

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Superonline 8 mbps ye kadar internet paketi kullanıyorum. Alt yapı problemlerinden dolayı 6 mbps hıza ulasabiliyorum. Daha fazla olursa kopmalar meydana geliyor. Uzun zamandır internette hız problemi yaşıyorum. Günde kaç kere Superonline'ı arıyorum Allah bilir. Son konuşmamızda hızımı 8 e sabitlediler ve hız testi yaptırdılar. 4,5 zorlarsa 5'i gördü.

Adam bana dedi ki Ethernet kablosundan ya da Ethernet kartından kaynaklanıyor. Kablo yeni sıkıntı yok Ethernet kartını nasıl kontrol edebilirim? Bu sorunu asmak için ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
"İnternete bağlanıyorsan sorun yoktur" ne demek ?
Hız düşüklüğünün birçok nedeni olabilir. Başka modemle dene. Kabloları değiştir. Eğer bunlarda fayda etmezse Turkcell Superonline'dan adam çağır ve binanın kablolarında sıkıntı olup olmadığına bakın. Hız konusunda direnç çok büyük rol oynuyor. Binanız kaç senelik ?

Müstakil bina ve yeni ama bölgenin alt yapısı kötü. 8 mbps bile kaldırmıyor. Toplama kasa benimki. Ayrıca bazen hız gayet iyi ama son zamanlarda sorunlu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı