2 Çekirdek 4 İzlektir o dediğin yada 4 Çekirdek 4 İzlektir yani fark etmez yine performanslı.Elinizdeki bilgisayar ile düşük ayarlarda PUBG de 40 FPS ve üstünü alabilirsiniz lakin işlemcin yetersiz gelebilir İ3 8.nesil demişsiniz ama 2 çekirdek olanda var 4 çekirdek olanı da var işlemci hızı düşük olanda var yüksek olanda var o yüzden bende net bir şey söyleyemiyorum 40 FPS alabilirsiniz ama ani FPS düşüşleri ve takılmalar olabilir. İşlemcinizin yükseltilmesi gerekli.
Ben işlemcisini tam belirtmediği için net bir cevap vermediğimi dile getirdim.Fark etmez diye de bir şey yok tabi ki de fark eder .2 Çekirdek 4 İzlektir o dediğin yada 4 Çekirdek 4 İzlektir yani fark etmez yine performanslı.
8. nesil i3 işlemciler GTX 1050 ile darboğaz yapmaz.Ben işlemcisini tam belirtmediği için net bir cevap vermediğimi dile getirdim.Fark etmez diye de bir şey yok tabi ki de fark eder .
İ3 8. nesil diyorsa ya i3 8100'dür yada i3 8350k'dır bu iki işlemcide 4 çekirdek.Ben işlemcisini tam belirtmediği için net bir cevap vermediğimi dile getirdim.Fark etmez diye de bir şey yok tabi ki de fark eder .
Fakat kalabalık alanlarda işlemci az da olsa sıkıntı çıkartabilir.8. nesil i3 işlemciler GTX 1050 ile darboğaz yapmaz.
İ3 8. nesil diyorsa ya i3 8100'dür yada i3 8350k'dır bu iki işlemcide 4 çekirdek.
Ben işlemcisini tam belirtmediği için net bir cevap vermediğimi dile getirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.