8. nesil i3 ve GTX 1050 sistemin oyun performansı

Xspody

Decapat
i3 8. nesil işlemci, GTX 1050 2 GB, DDR4 8 GB 2400 MHz RAM.
Yeni çıkan oyunları rahat çalıştırabilir mi?
Bir de bana 1500 TL bütçe ile PUBG'de 40 FPS alacak PC atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki bilgisayar ile düşük ayarlarda PUBG de 40 FPS ve üstünü alabilirsiniz lakin işlemcin yetersiz gelebilir İ3 8.nesil demişsiniz ama 2 çekirdek olanda var 4 çekirdek olanı da var işlemci hızı düşük olanda var yüksek olanda var o yüzden bende net bir şey söyleyemiyorum 40 FPS alabilirsiniz ama ani FPS düşüşleri ve takılmalar olabilir. İşlemcinizin yükseltilmesi gerekli.

Elinizdeki bilgisayar ile düşük ayarlarda PUBG de 40 FPS ve üstünü alabilirsiniz lakin işlemcin yetersiz gelebilir İ3 8.nesil demişsiniz ama 2 çekirdek olanda var 4 çekirdek olanı da var işlemci hızı düşük olanda var yüksek olanda var o yüzden bende net bir şey söyleyemiyorum 40 FPS alabilirsiniz ama ani FPS düşüşleri ve takılmalar olabilir. İşlemcinizin yükseltilmesi gerekli.
2 Çekirdek 4 İzlektir o dediğin yada 4 Çekirdek 4 İzlektir yani fark etmez yine performanslı.

G4600, GTX1050 ve 2133Mhz RAM ile PUBG akıcı oynuyor arkadaşım. Senin alacağın sistemin aynısı bende var. Sana demem o ki; minimum 1050ti al ya da 1060. Oyunların VRAM gereksinimlerine yetersiz kalabiliyor 1050. Orta-Düşük ayarlarda 1080p de sıkıntılı yaşamazsın ama güncel oyunlarda.

8. nesil i3 işlemciler GTX 1050 ile darboğaz yapmaz.
Fakat kalabalık alanlarda işlemci az da olsa sıkıntı çıkartabilir.
İ3 8. nesil diyorsa ya i3 8100'dür yada i3 8350k'dır bu iki işlemcide 4 çekirdek.
Adsız.png

Ben işlemcisini tam belirtmediği için net bir cevap vermediğimi dile getirdim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı