i72670qm Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 634 Çözümler 3 1 Şubat 2019 #21 @LeViAcKeRMaN Dostum ilk mesajında hatalı bilgi vermişsin.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 1 Şubat 2019 #22 berNt dedi: konunun ilk mesajında bulabilirsin tamamdır sipariş veriyorum o zaman. hangisi ile daha iyi performans alırım ? düzenledim. Genişletmek için tıkla... 8 nesili destekliyor. i72670qm dedi: @LeViAcKeRMaN Dostum ilk mesajında hatalı bilgi vermişsin. Genişletmek için tıkla... Z390 serisi 8 nesil desteği varmış. Düzenledim. 8 nesil anakartlara da yani Z370 serisine 9 nesil işlemci takmak için BİOS güncellemesi gerekiyormuş. O ayrıntıya dikkat etmek lazımmış
berNt dedi: konunun ilk mesajında bulabilirsin tamamdır sipariş veriyorum o zaman. hangisi ile daha iyi performans alırım ? düzenledim. Genişletmek için tıkla... 8 nesili destekliyor. i72670qm dedi: @LeViAcKeRMaN Dostum ilk mesajında hatalı bilgi vermişsin. Genişletmek için tıkla... Z390 serisi 8 nesil desteği varmış. Düzenledim. 8 nesil anakartlara da yani Z370 serisine 9 nesil işlemci takmak için BİOS güncellemesi gerekiyormuş. O ayrıntıya dikkat etmek lazımmış
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 1 Şubat 2019 #24 Linus alttaki videoda Çin malı 8. nesil H310 anakarta 7700K takıp çalıştırmayı başarmış. Üstelik anakart DDR3 İstisnalar olabiliyor ama mühim olan stabil çalışması. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Linus alttaki videoda Çin malı 8. nesil H310 anakarta 7700K takıp çalıştırmayı başarmış. Üstelik anakart DDR3 İstisnalar olabiliyor ama mühim olan stabil çalışması. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et