8. nesil öncesi işlemcilere Windows 11 desteği gelecek mi?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Şu an destekleyen işlemcilere yenileri eklecek mi, yoksa nihai hali mi? i7 6700k işlemcim var ve açıkçası Windows 11'i neden desteklemediğini anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un donanım satıcılarıyla bir anlaşması olabilir mi? Windows ücretsiz. Bir yerlerden para kazanması gerekiyor sonuçta Bende de i7 6700HQ var.

Hocam kanlı canlı örneği benim buyrun bakın;
Büyük ihtimalle gelecektir, ben bile kurabildiysem herhangi bir sistemi kandırma işine girişmeden.

Bu güzel haber işte ben biraz daha bekleyeyim de öyle geçeceğim.

Arkadaşlar bakın, anlamadığınız mesele şu:

6. ya da 7.nesil olmasına rağmen zaten kurabiliyorsunuz.

Ama burada mesele donanım uyumsuzluğundan dolayı güncelleme alamamak.

Adam donanım uyumlu değil diye sizi boşa atıyor.

Sıkıntı da şurada başlıyor adamların kendi yayınladığı kurulum dosyası beni sistemimin minimum gereksinimleri karşılamadığı hakkında hiç bir şekilde uyarmıyor, ya 7. nesil intel işlemciler öyle ya da böyle o listeye girecek ya da basit bir bug yüzünden sistemime temiz bir şekilde kurulum yapabildim. Bilemiyorum hangisi ama ben iyimser yaklaşmak istiyorum ve ilk seçeneğe göz kırpıyorum.

Bu arada alınamayacak güncellemelerin listesi var mı? Siz öyle dedikten sonra kafam takıldı bir bakayım dedim geceden beri sık sık yokluyorum güncellemeleri, sürücüler haricinde indirilen güncellemeler de aynı şu şekilde:

Tahminimce şu büyük özellik güncellemelerini kastediyorsunuz ama sanmam öyle bir işe girişeceklerini, keserlerse tam keserler desteği.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…