wizzywizo Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 15 Temmuz 2023 #1 Geçen hafta aldığım Xbox One S 8. nesil gamepadde yukarı ve aşağı tarafa bakan yön okları zor basıyor. Çok bastırmam gerekiyor algılaması için. Ayrıca üst tarafa bakanda üstüne basınca sanki art arda basmışım gibi 2-3 kere basmış sayıyor.
Geçen hafta aldığım Xbox One S 8. nesil gamepadde yukarı ve aşağı tarafa bakan yön okları zor basıyor. Çok bastırmam gerekiyor algılaması için. Ayrıca üst tarafa bakanda üstüne basınca sanki art arda basmışım gibi 2-3 kere basmış sayıyor.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 15 Temmuz 2023 #2 İade edin. Böyle bir sorun yaşamamanız gerek. Kendim de kullanıyorum 3 yıldır böyle bir sorun yaşamadım.
İade edin. Böyle bir sorun yaşamamanız gerek. Kendim de kullanıyorum 3 yıldır böyle bir sorun yaşamadım.
wizzywizo Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 15 Temmuz 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: İade edin. Böyle bir sorun yaşamamanız gerek. Kendim de kullanıyorum 3 yıldır böyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Garantiye mi yollamam gerek iade mi etmem gerek?
Berkay Kiraz dedi: İade edin. Böyle bir sorun yaşamamanız gerek. Kendim de kullanıyorum 3 yıldır böyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Garantiye mi yollamam gerek iade mi etmem gerek?