dayw Kilopat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 18 16 Eylül 2016 #1 Merhabalar Technopat. Güç kaynağından gelen 12V 8 PIN CPU konnektörü çok ısınmakta. Daha önceki anakartımı bu şekilde yakmıştı (plastiği eriyip içinde kuruyarak) Bahsetmiş olduğum kablonun resmi: Anakartta takmış olduğum soket ise: İşlemcinin hemen sol üstünde bulunan EATX12V yazan yer. Bilgisi olanlar lütfen çözüm için yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler. @recep-baltas.1 yardımlarınızı bekliyorum. halen çözüm bulamadım
Merhabalar Technopat. Güç kaynağından gelen 12V 8 PIN CPU konnektörü çok ısınmakta. Daha önceki anakartımı bu şekilde yakmıştı (plastiği eriyip içinde kuruyarak) Bahsetmiş olduğum kablonun resmi: Anakartta takmış olduğum soket ise: İşlemcinin hemen sol üstünde bulunan EATX12V yazan yer. Bilgisi olanlar lütfen çözüm için yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler. @recep-baltas.1 yardımlarınızı bekliyorum. halen çözüm bulamadım
halocanaydin Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 28 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 12 Aralık 2021 #2 Konu eski olsa da ayni dertten ben de müzdaribim nedir buna sebep olan? Benim de bu konnektör eridi sebebini anlamadim
Konu eski olsa da ayni dertten ben de müzdaribim nedir buna sebep olan? Benim de bu konnektör eridi sebebini anlamadim