oXRISE Picopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 Evet. Salaklığımdan dolayı böyle bir şey yaptım ve görüntü alamıyorum. Farklı ekran kartları denedim ama yok anakart yanmış olabilir mi? Fanlar çalışıyor.
Evet. Salaklığımdan dolayı böyle bir şey yaptım ve görüntü alamıyorum. Farklı ekran kartları denedim ama yok anakart yanmış olabilir mi? Fanlar çalışıyor.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 6 Haziran 2022 #2 Kardeşim CPU kablosunu ekran kartına, GPU kablosunu işlemciye takamazsın zaten. Girişleri tamamen farklı. Ne yaptığını anlayamadım açıkçası.
Kardeşim CPU kablosunu ekran kartına, GPU kablosunu işlemciye takamazsın zaten. Girişleri tamamen farklı. Ne yaptığını anlayamadım açıkçası.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 6 Haziran 2022 #3 İkisinin giriş desenleri aynı değil. Girecek kadar zorladıysan anakartı kırarsın.
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #4 Voltaj farkı var bildiğim kadarıyla, anakart kaliteliyse kendini korumaya almıştır değilse zarar görmüştür.
Voltaj farkı var bildiğim kadarıyla, anakart kaliteliyse kendini korumaya almıştır değilse zarar görmüştür.
oXRISE Picopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #5 Söketler bu şekilde soldaki gpu sağdaki cpu dyingme dedi: Voltaj farkı var bildiğim kadarıyla, anakart kaliteliyse kendini korumaya almıştır değilse zarar görmüştür. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak gücü kesti bi anlık fan döndü dönmedi arası Markası asus prime a520m-k Dosya Ekleri 20220606_201500.jpg 83,9 KB · Görüntüleme: 51
Söketler bu şekilde soldaki gpu sağdaki cpu dyingme dedi: Voltaj farkı var bildiğim kadarıyla, anakart kaliteliyse kendini korumaya almıştır değilse zarar görmüştür. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak gücü kesti bi anlık fan döndü dönmedi arası Markası asus prime a520m-k
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #6 oXRISE dedi: Söketler bu şekilde soldaki gpu sağdaki cpu Otomatik olarak gücü kesti bi anlık fan döndü dönmedi arası Markası asus prime a520m-k Genişletmek için tıkla... O zaman PSU'da kısa devre koruması var o devreye girmiş anakart da kendini kitlemiş olabilir, garantisi varsa gönder hemen.
oXRISE dedi: Söketler bu şekilde soldaki gpu sağdaki cpu Otomatik olarak gücü kesti bi anlık fan döndü dönmedi arası Markası asus prime a520m-k Genişletmek için tıkla... O zaman PSU'da kısa devre koruması var o devreye girmiş anakart da kendini kitlemiş olabilir, garantisi varsa gönder hemen.
oXRISE Picopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #7 Peki teşekkürler herkese