erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.266 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 17 Kasım 2020 #1 Bir ekran kartı buldum ve beğendim fakat PSU da 6 pin güç girişi var. Adaptör kullansam bir sıkıntı oluşur mu?
Bir ekran kartı buldum ve beğendim fakat PSU da 6 pin güç girişi var. Adaptör kullansam bir sıkıntı oluşur mu?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Kasım 2020 #2 erdemst17 dedi: Bir ekran kartı buldum ve beğendim fakat PSU da 6 pin güç girişi var. Adaptör kullansam bir sıkıntı oluşur mu? Genişletmek için tıkla... Kalan 2 pin topraklama içindir. Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
erdemst17 dedi: Bir ekran kartı buldum ve beğendim fakat PSU da 6 pin güç girişi var. Adaptör kullansam bir sıkıntı oluşur mu? Genişletmek için tıkla... Kalan 2 pin topraklama içindir. Sorun olmaz.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #3 PSU Watt değeriniz yeterli ise dönüştürücü kullanılabilir fakat güç yetersiz ise kesinlikle dönüştürücü kullanmayın. Eksik pin takmayın yüke bindiğinde eksi kabloları ısınır. Artı 0 Eksi
PSU Watt değeriniz yeterli ise dönüştürücü kullanılabilir fakat güç yetersiz ise kesinlikle dönüştürücü kullanmayın. Eksik pin takmayın yüke bindiğinde eksi kabloları ısınır.