8 pin GPU güç girişlerine 6 pin takarsam kart çalışır mı?

Gülünç? RX 5700XT yarı fiyatına Vega 64'ten daha iyi performans verebiliyorsa Vega 64 ölünün de ölüsü bir karttır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu Vega 64'ün;
Bu da 5700XT'nin fiyatı;
Buna rağmen ölü değildir demek...

Sanırım görmediniz Vega 64, DirectX 11'de çalıştırdığı için düşük performans alıyor.

Sanırım görmediniz Vega 64, DirectX 11'de çalıştırdığı için düşük performans alıyor.
Her şeye de bir bahaneniz var. Bunu yazmak yerine 2 dakikanı ayırıp araştıran göreceksin. Al bunu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ya hala yazıyorsun şaka gibi. Bir da bana öğretmeye çalışıyorsun. Yukarıdaki videoyu izle. @Akın Serbest

Bunlar DirectX 11 bu arada.

Oradaki fiyatı ciddiye alma üretilmeyen ürünlerin fiyatı yüksek olur. Ayrıca arkadaş 1800TL'ye almış 1800TL'ye F/P kralı bir kart Vega 64 alıcıya hayırlı olsun.

Bunlar DirectX 11 bu arada.
Yapma ya? İnkar ederek bir yere varamazsın. Al bu videoyu, göstergede DX 12 olduğu görülüyor. Soldaki kart Vega 64, sağdaki kart 5700XT. Daha fazla da uzatma.
Teşekkürler. Sonunda beni anlayan bir muhatap bulduğum için mutluyum.
Aldığı ürüne laf söyletmeyen senin gibiler çok samimiyetsiz. 5700XT senin kartıdan daha performanslı. Bunu bile bile kullan Vega 64'ünü
Oradaki fiyatı ciddiye alma üretilmeyen ürünlerin fiyatı yüksek olur. Ayrıca arkadaş 1800TL'ye almış 1800TL'ye F/P kralı bir kart Vega 64 alıcıya hayırlı olsun.
E ne diyoruz biz? Vega 64 ölü kart diyoruz. Beni konu sahibinin ne kadara aldığı değil, şu an ne kadara satıldığı ilgilendiriyor. Yarı fiyatına 5700XT çok daha iyi performans veriyor. 5700XT varken ölü Vega 64 alınmaz. Herkes 1800TL'ye bulamıyor maalesef.

6+2 ise çalışacaktır zaten 8 pin olmuş oluyor bi sorun yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…