8 Pinli ekran kartına 6+2 bağlamak

YsrKY

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 1 hafta önce Gigabyte RTX 2060 Super aldım. Eski ekran kartıma bağlı bir kablo yok fakat yeni aldığım ekran kartında 8 pinlik giriş var. Bilgisayarımın arka kısmında 2x6+2 pinlik kablolar buldum üstlerinde TKG yazıyor. Bunlardan birini 8 pinlik ekran kartı girişine taktım (6+2 pin). Ekran kartı çalıştı fakat 1 dakika geçmeden fanlar kapanmaya başladı sorunu çözebilecek varsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 1 hafta önce Gigabyte RTX 2060 Super aldım. Eski ekran kartıma bağlı bir kablo yok fakat yeni aldığım ekran kartında 8 pinlik giriş var. Bilgisayarımın arka kısmında 2x6+2 pinlik kablolar buldum üstlerinde TKG yazıyor. Bunlardan birini 8 pinlik ekran kartı girişine taktım (6+2 pin). Ekran kartı çalıştı fakat 1 dakika geçmeden fanlar kapanmaya başladı sorunu çözebilecek varsa çok mutlu olurum.

FurMark indirip ekran kartınızı 60C çıkarmayı deneyin 60C üstüne çıktıktan sonra dönmezse kartta sorun olabilir ya da PSU'da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı