R Recep Berkin Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 233 19 Haziran 2021 #11 rickrollin dedi: SE yerine daha fazla verip 8+ alırsanız büyük hataya düşersiniz. Daha güncel daha güçlü bir telefon SE. Bataryasından korkuyorsanız 1800 mAh göründüğü kadar hızlı bitmiyor testleri var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beni 7-8 saat götürüyor.
rickrollin dedi: SE yerine daha fazla verip 8+ alırsanız büyük hataya düşersiniz. Daha güncel daha güçlü bir telefon SE. Bataryasından korkuyorsanız 1800 mAh göründüğü kadar hızlı bitmiyor testleri var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beni 7-8 saat götürüyor.
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.526 Çözümler 5 19 Haziran 2021 #12 Recep Berkin dedi: Beni 7-8 saat götürüyor. Genişletmek için tıkla... Ekranın açık kalma süresi mi 7-8 saat hocam?
Recep Berkin dedi: Beni 7-8 saat götürüyor. Genişletmek için tıkla... Ekranın açık kalma süresi mi 7-8 saat hocam?
R Recep Berkin Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 233 20 Haziran 2021 #13 Schwerer Gustav dedi: Ekranın açık kalma süresi mi 7-8 saat hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer oyun oynamaz iseniz 1 gün rahat götürür.
Schwerer Gustav dedi: Ekranın açık kalma süresi mi 7-8 saat hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer oyun oynamaz iseniz 1 gün rahat götürür.