8 Plus'dan SE 2 gecilir mi?

Squu

Hectopat
8Plus cihazım var 64 GB Gold pili degismis diger her şey aktif calismakta. Bir de SE 2. nesil var onunda her seyi aktif calisiyor pili 78 civarında. Kendi cihazimi verip ustunede 1.5k verip almak mantıklı mı?

Bu yıllarda hala aynı ama 2 yıl sonra falan fiyatlarının aynı kalacağını sanmıyorum hocam yıl farklarından dolayı. Aradaki 3 yıl farkı zamanla piyasasında da gösterecektir etkisini bence.
Pek fazla kullanacagımı zannetmiyorum cihazı en fazla 6 ay falan. Pili biraz zorluk cıkartır ama magsafe alsam isimi gorur herhalde

Pili dert etmezsen sorun olmaz ama MagSafe ile powerbank taşıması ise ayrı bir dert eğer yanında çanta vb bir şey yoksa. Sonuç olarak geçmeye değer bence. Eğer bütçen varsa EasyCep'te iPhone 11'ler 13-14'ten fiyatları başlıyordu onlara da bakabilirsin.

Pek fazla kullanacagımı zannetmiyorum cihazı en fazla 6 ay falan. Pili biraz zorluk cıkartır ama MagSafe alsam isimi gorur herhalde.

Pili dert etmezsen sorun olmaz ama MagSafe ile powerbank taşıması ise ayrı bir dert eğer yanında çanta vb bir şey yoksa. Sonuç olarak geçmeye değer bence. Eğer bütçen varsa EasyCep'te iPhone 11'ler 13-14'ten fiyatları başlıyordu onlara da bakabilirsin.

Yenilenmis telefon alma taraftarı kesinlikle degilim yani. Powerbank konusundada sorun olacagını zannetmiyorum MagSafe alır keyfime bakarım 1 gunu cikartsin yeterli benim icin.

Pil sağlığı düşükmüş ama yine de geçilebilir.

Pil sağlığı düşükmüş ama yine de geçilebilir.

Bir de şey soracağım cihazımda bir sürü mail, not, fotograf vb var ICloud'um 200GB hepsi yedeklenmis durumda. Yeni cihaza gecersem gizlideki fotolar yine gizliye favoriler yine favoriye diger uygulamalar falan hepsi yerli yerine gelecek değil mi?

Bir de şey soracağım cihazımda bir sürü mail, not, fotograf vb var ICloud'um 200GB hepsi yedeklenmis durumda. Yeni cihaza gecersem gizlideki fotolar yine gizliye favoriler yine favoriye diger uygulamalar falan hepsi yerli yerine gelecek değil mi?

Birebir aynı yerine gelecek. Ana ekran düzenine kadar her şey geçecek. Kurulum esnasında SE2 sıfırlanmış vaziyetteyken 8 Plus'ı yanına koyun ve SE2 ekranında gözüken mavimsi kodu okutun yeter. Soruna gelecek olursam 6 ay idareten kullanacağın cihaz için 1, 5K fark vermeye değmez derim ayrıca şarj yüzünden bayağı bir rezillik çekmeye de değmez. 6 ay daha 8 Plus kullanıp sonra güzel bir telefona geç derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı