hunharcagulerim Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 8 GB 2400 MHz iki adet laptop RAM almak istiyorum fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
8 GB 2400 MHz iki adet laptop RAM almak istiyorum fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
CHiBLaST Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 786 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #11 hunharcagulerim dedi: dell inspiron15 7577. RAM var fakat GB olarak yetmediği için yükseltmek istiyorum o yüzden eskileri bir işime yaramaz muhtemelen. 2 (2x8) kit olarak bulamadım, 2 adet aldığımda Dual çalışmasında bir sıkıntı olmaz değil mi? Anakartımın 2400 MHz desteklediğini biliyorum. Fazla MHz bir RAM alırsam sıkıntı yaratabilir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
hunharcagulerim dedi: dell inspiron15 7577. RAM var fakat GB olarak yetmediği için yükseltmek istiyorum o yüzden eskileri bir işime yaramaz muhtemelen. 2 (2x8) kit olarak bulamadım, 2 adet aldığımda Dual çalışmasında bir sıkıntı olmaz değil mi? Anakartımın 2400 MHz desteklediğini biliyorum. Fazla MHz bir RAM alırsam sıkıntı yaratabilir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olmaz.