8 senelik kız arkadaşım ayrılmak istiyor

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 8 yıl uzun bir süre. Yaşınız geldiyse kız bir hareket bekliyordu belki de, olmayacağını düşündüğü için de böyle davranıyor olabilir.

Sıkıldıysa canlandırmaya çalışabilirsin. hep iyi adam olmak yetmez. Arkadaşın vesaire de kalmamış, tekrar başarılı biri olduğunu göstermelisin. Seni seven insanlar olduğunu görmeli.

Kızlar kendilerini başka kızlarla yarışta görür, senin başka biri tarafından değer gördüğünü hissederse, tekrar senin dikkatini çekmeye çalışacaktır.

Yorumlar için çok teşekkürler, şuan gönlünü aldım gibi, ancak birbirimize saygılı ve mesafeli olucaz sanırım bir süre, dediğim gibi muhtemelen antidepresanların da etkisiyle oldu bu, çok haklısınız ama sadece iyi olmak gerçekten çok bi işe yaramıyor tek başına. Başarı ve kendine odaklanma çok daha önemlii Armas'ın dediği gibi, " değer " unsuru malesef

Paylaşmak istersen, son durum nedir? Merak ettim.

Paylaşmak istersen, son durum nedir? Merak ettim.
Barıştık, kendi geri döndü. Ancak bu surede kendime daha çok yöneldim, mesela şuan ayrılsak çok üzülmem, çünkü yeterince yıprandım, kendi işlerime yoğunlaştım.

Ek olarak, kadınların sağı solu belli olmuyor, herkes öyle midir bilmiyorum ama sizlere tavsiyem kimseye koru körüne bağlanmamaya çalışın, sonra çok üzülüyorsunuz ve kimse asla anlamıyor bu üzüntüyü ve saçmalığı. Ayrıca kus olduğumuz süreçte yeni insanlarla tanışmanın aslında hiç de zor olmadığını öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…