Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #21 Fatih737 dedi: İyi salladın. Genişletmek için tıkla... Cevap anahtarından bakarsanız cevabın d olduğunu göreceksiniz
Fatih737 dedi: İyi salladın. Genişletmek için tıkla... Cevap anahtarından bakarsanız cevabın d olduğunu göreceksiniz
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 2 Haziran 2022 #22 Ciritica dedi: Bazı arkadaşlar cevap a demiş iki tarafta kuvvetten kazandığından ağılıkları eşit olabilir sonuçta eğik düzlemin yüksekliğini ve uzunluğunu bilmiyoruz.. Genişletmek için tıkla... Eğik düzlem birşey değiştirmez hocam. Eğik düzlemden illa kuvvet kazancı + kaldiractan kuvvet kazancı var ona rağmen kova dengede. Ciritica dedi: Cevap anahtarından bakarsanız cevabın d olduğunu göreceksiniz Genişletmek için tıkla... Mantıklı cevap bekliyorum hocam sizden.
Ciritica dedi: Bazı arkadaşlar cevap a demiş iki tarafta kuvvetten kazandığından ağılıkları eşit olabilir sonuçta eğik düzlemin yüksekliğini ve uzunluğunu bilmiyoruz.. Genişletmek için tıkla... Eğik düzlem birşey değiştirmez hocam. Eğik düzlemden illa kuvvet kazancı + kaldiractan kuvvet kazancı var ona rağmen kova dengede. Ciritica dedi: Cevap anahtarından bakarsanız cevabın d olduğunu göreceksiniz Genişletmek için tıkla... Mantıklı cevap bekliyorum hocam sizden.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #23 Cingöz Recai dedi: Eğik düzlem birşey değiştirmez hocam. Eğik düzlemden illa kuvvet kazancı + kaldiractan kuvvet kazancı var ona rağmen kova dengede. Mantıklı cevap bekliyorum hocam sizden. Genişletmek için tıkla... Mantıklı açıklaması yok, olamaz. Cevap A.
Cingöz Recai dedi: Eğik düzlem birşey değiştirmez hocam. Eğik düzlemden illa kuvvet kazancı + kaldiractan kuvvet kazancı var ona rağmen kova dengede. Mantıklı cevap bekliyorum hocam sizden. Genişletmek için tıkla... Mantıklı açıklaması yok, olamaz. Cevap A.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #24 Cingöz Recai dedi: Eğik düzlem birşey değiştirmez hocam. Eğik düzlemden illa kuvvet kazancı + kaldiractan kuvvet kazancı var ona rağmen kova dengede. Mantıklı cevap bekliyorum hocam sizden. Genişletmek için tıkla... Eğik düzlemin yüksekliği uzunluğundan büyükse teknik olarak kuvvetten kaybeder.
Cingöz Recai dedi: Eğik düzlem birşey değiştirmez hocam. Eğik düzlemden illa kuvvet kazancı + kaldiractan kuvvet kazancı var ona rağmen kova dengede. Mantıklı cevap bekliyorum hocam sizden. Genişletmek için tıkla... Eğik düzlemin yüksekliği uzunluğundan büyükse teknik olarak kuvvetten kaybeder.
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #25 Böyle düzeneklerde eğik düzlemin bir etkisi yok. Ciritica dedi: Eğik düzlemin yüksekliği uzunluğundan büyükse teknik olarak kuvvetten kaybeder. Genişletmek için tıkla...
Böyle düzeneklerde eğik düzlemin bir etkisi yok. Ciritica dedi: Eğik düzlemin yüksekliği uzunluğundan büyükse teknik olarak kuvvetten kaybeder. Genişletmek için tıkla...
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #26 OsmnYsf07 dedi: Böyle düzeneklerde eğik düzlemin bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var eğik düzlemde düzeneğin bir bileşeni elbette etkisi var.
OsmnYsf07 dedi: Böyle düzeneklerde eğik düzlemin bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var eğik düzlemde düzeneğin bir bileşeni elbette etkisi var.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #27 Ciritica dedi: Eğik düzlemin yüksekliği uzunluğundan büyükse teknik olarak kuvvetten kaybeder. Genişletmek için tıkla... Kuvvetten kazanç vb. şeylerden anlamıyorum ama fizik kurallarına göre cevap net A. Ciritica dedi: Ne alakası var eğik düzlemde düzeneğin bir bileşeni elbette etkisi var. Genişletmek için tıkla... O zaman ipin de etkisi var.
Ciritica dedi: Eğik düzlemin yüksekliği uzunluğundan büyükse teknik olarak kuvvetten kaybeder. Genişletmek için tıkla... Kuvvetten kazanç vb. şeylerden anlamıyorum ama fizik kurallarına göre cevap net A. Ciritica dedi: Ne alakası var eğik düzlemde düzeneğin bir bileşeni elbette etkisi var. Genişletmek için tıkla... O zaman ipin de etkisi var.
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #28 Eğer ki düzenek olmasa sadece eğik düzlem olsa siz haklısınız. Ama kuvvet eğik düzlem üzerinden uygulanmıyor. Kuvveti kova uyguluyor. Ciritica dedi: Ne alakası var eğik düzlemde düzeneğin bir bileşeni elbette etkisi var. Genişletmek için tıkla...
Eğer ki düzenek olmasa sadece eğik düzlem olsa siz haklısınız. Ama kuvvet eğik düzlem üzerinden uygulanmıyor. Kuvveti kova uyguluyor. Ciritica dedi: Ne alakası var eğik düzlemde düzeneğin bir bileşeni elbette etkisi var. Genişletmek için tıkla...
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #29 OsmnYsf07 dedi: Eğer ki düzenek olmasa sadece eğik düzlem olsa siz haklısınız. Ama kuvvet eğik düzlem üzerinden uygulanmıyor. Kuvveti kova uyguluyor. Genişletmek için tıkla... G yükü eğik düzlemin üzerinde.
OsmnYsf07 dedi: Eğer ki düzenek olmasa sadece eğik düzlem olsa siz haklısınız. Ama kuvvet eğik düzlem üzerinden uygulanmıyor. Kuvveti kova uyguluyor. Genişletmek için tıkla... G yükü eğik düzlemin üzerinde.
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #30 G yükü eğik düzlemde ama g yükünü hareket ettiren eğik düzlem değil. Kova. Ciritica dedi: G yükü eğik düzlemin üzerinde. Genişletmek için tıkla...
G yükü eğik düzlemde ama g yükünü hareket ettiren eğik düzlem değil. Kova. Ciritica dedi: G yükü eğik düzlemin üzerinde. Genişletmek için tıkla...