3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2023 #11 Şebnem Ferah dedi: Düşünmeniz ile olmuyor bu netler belirleniyor. Hemen hemen çoğu zaman 80-85 arası oluyor. Sebep? 85 net ile garanti kazanır? Genişletmek için tıkla... Benim düşüncem. Mesajı düzenliyerek bence kanamazsınız olarak değiştirdim
Şebnem Ferah dedi: Düşünmeniz ile olmuyor bu netler belirleniyor. Hemen hemen çoğu zaman 80-85 arası oluyor. Sebep? 85 net ile garanti kazanır? Genişletmek için tıkla... Benim düşüncem. Mesajı düzenliyerek bence kanamazsınız olarak değiştirdim
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 9 Eylül 2023 #12 85 net ile zaten kazanırsın diye düşünüyorum. Üstüne üstlük öğretmen çocuğu olunca puan daha da düşüyor. Kesin kazanırsın bence
85 net ile zaten kazanırsın diye düşünüyorum. Üstüne üstlük öğretmen çocuğu olunca puan daha da düşüyor. Kesin kazanırsın bence