N NGHTDRK54 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Selam, 8.sınıf öğrencisiyim bana fen dersi için konu tekrar amaçlı platform önerebilir misiniz? Konuları iyi anlatan, anlamamı sağlayan cinsten.
Selam, 8.sınıf öğrencisiyim bana fen dersi için konu tekrar amaçlı platform önerebilir misiniz? Konuları iyi anlatan, anlamamı sağlayan cinsten.
Lyd19011 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 305 Çözümler 1 7 Nisan 2024 #2 Okulistik olabilir. Son düzenleme: 7 Nisan 2024
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 7 Nisan 2024 #3 NGHTDRK54 dedi: Selam, 8.sınıf öğrencisiyim bana fen dersi için konu tekrar amaçlı platform önerebilir misiniz? Konuları iyi anlatan, anlamamı sağlayan cinsten. Genişletmek için tıkla... Kazanım testleri yazarsan pek çok test çıkar zaten. Ben sana onları önerebilirim.
NGHTDRK54 dedi: Selam, 8.sınıf öğrencisiyim bana fen dersi için konu tekrar amaçlı platform önerebilir misiniz? Konuları iyi anlatan, anlamamı sağlayan cinsten. Genişletmek için tıkla... Kazanım testleri yazarsan pek çok test çıkar zaten. Ben sana onları önerebilirim.
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 Okulistik
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 7 Nisan 2024 #5 Lyd19011 dedi: Okulistik olabilir. Genişletmek için tıkla... Çözüldü alabilmek için "Doping Hafıza" önerinizi okulistik olarak değiştirmek de iyiymiş .
Lyd19011 dedi: Okulistik olabilir. Genişletmek için tıkla... Çözüldü alabilmek için "Doping Hafıza" önerinizi okulistik olarak değiştirmek de iyiymiş .
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #6 770862 dedi: Çözüldü alabilmek için "Doping Hafıza" önerinizi okulistik olarak değiştirmek de iyiymiş . Genişletmek için tıkla... Ben farklı kişiyim yalnız.
770862 dedi: Çözüldü alabilmek için "Doping Hafıza" önerinizi okulistik olarak değiştirmek de iyiymiş . Genişletmek için tıkla... Ben farklı kişiyim yalnız.
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 7 Nisan 2024 #7 türk.exe dedi: Ben farklı kişiyim yalnız. Genişletmek için tıkla... Sana yanıt vermedim zaten neden üstüne alındın? Okuduğun veya gördüğün şeyi anlamıyor musun?
türk.exe dedi: Ben farklı kişiyim yalnız. Genişletmek için tıkla... Sana yanıt vermedim zaten neden üstüne alındın? Okuduğun veya gördüğün şeyi anlamıyor musun?
N NGHTDRK54 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #8 türk.exe dedi: Okulistik Genişletmek için tıkla... Okulistikten farklı var mı bildigin baska bende suan onu kullanıyorum verim alamadım acıkcası 770862 dedi: Sana yanıt vermedim zaten neden üstüne alındın? Okuduğun veya gördüğün şeyi anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Okulistikten farklı var mı bildigin baska bende suan onu kullanıyorum verim alamadım acıkcası
türk.exe dedi: Okulistik Genişletmek için tıkla... Okulistikten farklı var mı bildigin baska bende suan onu kullanıyorum verim alamadım acıkcası 770862 dedi: Sana yanıt vermedim zaten neden üstüne alındın? Okuduğun veya gördüğün şeyi anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Okulistikten farklı var mı bildigin baska bende suan onu kullanıyorum verim alamadım acıkcası
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #9 770862 dedi: Sana yanıt vermedim zaten neden üstüne alındın? Okuduğun veya gördüğün şeyi anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hop yavaş ol ne bu şiddet, bu celal? NGHTDRK54 dedi: Okulistik'ten farklı var mı bildigin baska bende şu an onu kullanıyorum verim alamadım açıkçası. Okulistik'ten farklı var mı bildigin baska bende şu an onu kullanıyorum verim alamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Derslig var. Morpa Kampüs var.
770862 dedi: Sana yanıt vermedim zaten neden üstüne alındın? Okuduğun veya gördüğün şeyi anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hop yavaş ol ne bu şiddet, bu celal? NGHTDRK54 dedi: Okulistik'ten farklı var mı bildigin baska bende şu an onu kullanıyorum verim alamadım açıkçası. Okulistik'ten farklı var mı bildigin baska bende şu an onu kullanıyorum verim alamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Derslig var. Morpa Kampüs var.
N NGHTDRK54 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #10 türk.exe dedi: Hop yavaş ol ne bu şiddet, bu celal? Derslig var. Morpa Kampüs var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı oldu sağol
türk.exe dedi: Hop yavaş ol ne bu şiddet, bu celal? Derslig var. Morpa Kampüs var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı oldu sağol