8. sınıf fen dersini yapamıyorum

Supreme Yharon

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Greenpath
Daha fazla  
Merhabalar. Biliyorsunuz ki 8. sınıflar bu sene LGS sınavına girecek. Ben de bu kişileren birisiyim ve fen hariç bütün derslerim çok iyi. Soruları çok karmaşık geliyor. Altyapım var, ama örnek diye verdikleri sorularla yeni nesil sorular arasında dağlar kadar fark var. Her hafta okulun verdiği denemeleri çözüyorum. Benimle giren iki arkadaşım daha var, fen sorularını yapıyorlar diye sonuncu oluyorum ve 360-400 arası puanlar alıyorum. Bir adet konu anlatımlı ve etkinlikli kitabım ve bir adet soru bankam var. Ama dediğim gibi, konu anlatımıyla yeni nesil soru arasında dağlar kadar fark var. Böyle zor fen sorularını çözümle gösterebilecek bir kanal var mı? Iyi forumlar herkese.

Biliyor musun LGS örnek sınavlara göre çok daha kolay
Sadece fazla kitap okuman gerek
Matematikte bile çok fazla paragraf yazılmıştı
Kuzenim çok kitap okumadığından yetiştirememişti.
Bende incelemiştim fen bilimlerini.
İstersen geçen senenin LGS'sine bakabilirsin.
O zamana kadar mantığını kavrayabileceğine inanıyorum.
Her zaman en iyisi olmaya çalış.

Ben de örnek sorularda zorlanıyorum. Çok fazla terimsel ifade içeren karmaşık bir dille hazırlanıyorlar. Çıkmış ve örnek soruları daha fazla çözerek halledebilirsin.

Geçen sene LGS de feni fullemiştim zor değildi konular aslında bu senede 1. Dönemden mi sorumlusunuz gene?

Ben geçen senekı fende 2 yanlış yaptım. Sadece kitap okuma falan boş, bol bol soru çöz fende.

sene başında bende aynıydım korkuyodum sonra konuya çalışıp çok soru çözdüm bazı günler sadece 100 fen çözdüm şimdi fen en kötü 3 yanlış geliyor

Ben de 8. Sınıfım ve eskiden de severek çalıştığım bir konu. Fen dersini sevmen lazım. Severek çöz, ezberleri de iyi ezberle. Benim doğrularım son 2 denemede 20 geldi. Ve kesinlikle sarmal deneme çöz genel denemelerden farkı çok az, özellikle okyanus denemesini alman sana bir şeyler katabilir.

Ben de 8. Sınıfım ve eskiden de severek çalıştığım bir konu. Fen dersini sevmen lazım. Severek çöz, ezberleri de iyi ezberle. Benim doğrularım son 2 denemede 20 geldi.
deneme yayınları neydi?

meraktan soruyorum av yayınları falansa yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…