8. sınıf genel deneme sınavında okul birincisi olmak

TheSilencer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar, Technopat'a sırf bu konu için kayıt oldum. Arkadaşlar benim akademik başarım çok, bu sınavda 7.sınıfta iken okul 3. olmuştum. Ama babam dedi ki: Eğer 30 Mart'ta olacak genel deneme sınavı'nda okul birincisi olursan RTX PC alıyorum dedi. Havalara uçtum, 2020 yılında da böyle RTX PC alacaktık, abartmıyorum tam da alacağımız hafta dolar fırladı ve hayatımın DRAM'ını yaşadım. Bu PC herkes için önemlidir de benim için ayrı bir önemli. Okul 1. sürekli 6 yanlış çıkarıyor ben 8 yanlışta kalıyorum bana nasıl bir ders çalışmamı önerirsiniz, okul 3. olduğum zamanlar kabaca lay lay lom ders çalışıyordum, ama ben böyle istemiyorum. Sabahtan akşama kadar çalışmaya da razıyım.

Hocam "akademik başarım çok" kendinize çok güvendiğiniz anlamına gelir öncelikle bu psikolojiden çıkın kendine güven iyidir ancak fazlası zarar verir. Ders çalışma konusuna gelirsek sizin nasıl çalışmak istediğinize bağlıdır eğer çok sıkı bir çalışma istiyosanız günlük 300+ soru çözmeniz gereklidir (kazanım testleri hariç) eğer daha ferah istiyosanız 100+ olabilir (yine kazanım testleri hariç) 100'ün altı sizi ya geriye düşürür ya olduğunuz yerde sayıklarsınız. Ek tavsiye olarak yanlışınız çıkınca üzülmeyin hocanıza sorup öğrenmeye çalışın.

Dostum peki ya test haricinde başka bir şey yapmamı önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…