Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2023 #11 Bugün sınav sonuçları açıklandı ve sonucum böyle: Yazın sadece eski İOKBS sorularını çözdüm o kadar. Onun dışında kitap açmadım bile.
Bugün sınav sonuçları açıklandı ve sonucum böyle: Yazın sadece eski İOKBS sorularını çözdüm o kadar. Onun dışında kitap açmadım bile.
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #12 Mekasva33 dedi: Bugün sınav sonuçları açıklandı ve sonucum böyle: Eki Görüntüle 1953658 Yazın sadece eski İOKBS sorularını çözdüm o kadar. Onun dışında kitap açmadım bile. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun puanın bayağı yüksek. Şimdi bursun tadını çıkarma vakti.
Mekasva33 dedi: Bugün sınav sonuçları açıklandı ve sonucum böyle: Eki Görüntüle 1953658 Yazın sadece eski İOKBS sorularını çözdüm o kadar. Onun dışında kitap açmadım bile. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun puanın bayağı yüksek. Şimdi bursun tadını çıkarma vakti.