phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 27 Eylül 2021 #1 LGS için kaynak alacağız. Kolay-orta-zor şeklinde kitap önerebilir misiniz? (Türkçe-matematik-fen için.)
LGS için kaynak alacağız. Kolay-orta-zor şeklinde kitap önerebilir misiniz? (Türkçe-matematik-fen için.)
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 phwoonix dedi: LGS için kaynak alacağız. Kolay-orta-zor şeklinde kitap önerebilir misiniz? (Türkçe-matematik-fen için.) Genişletmek için tıkla... Ben LGS için bir kitap aldım matematikten söyleyeyim Hiper Matematik 8. Sınıf baya beğendim.
phwoonix dedi: LGS için kaynak alacağız. Kolay-orta-zor şeklinde kitap önerebilir misiniz? (Türkçe-matematik-fen için.) Genişletmek için tıkla... Ben LGS için bir kitap aldım matematikten söyleyeyim Hiper Matematik 8. Sınıf baya beğendim.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 27 Eylül 2021 #3 egehararli dedi: Ben LGS için bir kitap aldım matematikten söyleyeyim Hiper Matematik 8. Sınıf baya beğendim. Genişletmek için tıkla... Peki zorluk seviyesi nedir?
egehararli dedi: Ben LGS için bir kitap aldım matematikten söyleyeyim Hiper Matematik 8. Sınıf baya beğendim. Genişletmek için tıkla... Peki zorluk seviyesi nedir?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 27 Eylül 2021 #4 Direkt şu seti alın bence. Son Viraj Yayınları 8. Sınıf LGS 4'lü Drift Serisi Seti Fiyatları ve Özellikleri
Direkt şu seti alın bence. Son Viraj Yayınları 8. Sınıf LGS 4'lü Drift Serisi Seti Fiyatları ve Özellikleri
Gifu Kilopat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 47 27 Eylül 2021 #5 Şu an nasıl bilmiyorum ancak 2 sene önce Okyanus'un Master serisi çok tercih ediliyordu. Zor olduğunu hatırlıyorum.
Şu an nasıl bilmiyorum ancak 2 sene önce Okyanus'un Master serisi çok tercih ediliyordu. Zor olduğunu hatırlıyorum.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 27 Eylül 2021 #6 Gifu dedi: Şu an nasıl bilmiyorum ancak 2 sene önce Okyanus'un Master serisi çok tercih ediliyordu. Zor olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben daha çok kolay ve orta arıyorum. Elimde zor kaynaklar var.
Gifu dedi: Şu an nasıl bilmiyorum ancak 2 sene önce Okyanus'un Master serisi çok tercih ediliyordu. Zor olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben daha çok kolay ve orta arıyorum. Elimde zor kaynaklar var.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 27 Eylül 2021 #7 Gifu dedi: Şu an nasıl bilmiyorum ancak 2 sene önce Okyanus'un Master serisi çok tercih ediliyordu. Zor olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende onu kullanmıştım.
Gifu dedi: Şu an nasıl bilmiyorum ancak 2 sene önce Okyanus'un Master serisi çok tercih ediliyordu. Zor olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende onu kullanmıştım.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 27 Eylül 2021 #8 436077 dedi: Evet bende onu kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... İyi bir kaynak mı?
M Mert Sapmaz Centipat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #9 Sınava geçen sene girdim ve süper sekiz gerçekten hoşuma giden bir kitaptı alabilirsiniz (zor kaynak olarak.
Sınava geçen sene girdim ve süper sekiz gerçekten hoşuma giden bir kitaptı alabilirsiniz (zor kaynak olarak.
Gifu Kilopat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 47 27 Eylül 2021 #10 phwoonix dedi: Ben daha çok kolay ve orta arıyorum. Elimde zor kaynaklar var. Genişletmek için tıkla... Karekök bakabilirsin.
phwoonix dedi: Ben daha çok kolay ve orta arıyorum. Elimde zor kaynaklar var. Genişletmek için tıkla... Karekök bakabilirsin.