8. sınıf kitap alışverişi Adana

Turuncu80

Hectopat
Ben Adana'da oturuyorum ve 8.sınıftan toplu bir şekilde test kitapı alacağım uyguna nereden bulabilirim? Ve kaynak önerisi rica ediyorum.

Hız yayınlarının fen ve Türkçe kitaplarına göz atabilirsin ben bu sene kullanmıştım güzeldi. Matematik için Okyanus Classmate kullanmıştım. Seviyen biraz daha yüksekse Okyanus'un daha zor kitaplarını alabilirsin matematik için.

Bence şu an kolay orta kitaplar çözün öğrendikçe zor kitaplara geçin. Yukardaki arkadaşın önerdiği Master ve Fenomen kitaplarını öneririm (Bu sene LGS’ye girdim ikisini de kullandım gerçekten zor ve kaliteli.)

Hız yayınları ile başlayabılırsın pruva akademı ıse duze duzey yaopmış kitaplarını kolay orta zor dıye hepsı bır kıtapta ve bayağı kalıtelıydı.

@PanzerTR evet fenomen de güzel yayındı benim arkadaşlarımda vardı gerçekten çok zor soruları vardı kitabın.

Tonguç çok basit düzey ben başlangıç için bile tonguç almam açıkcası.
Ben de sonda söyledim, basitten başlamak için Tonguç alabilir. Ben de kullanmış biri olarak gayet iyi soruları var, daha doğrusu o da Okyanus gibi kolaydan zora kadar kitapları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…