erenklncx

Femtopat
Daha fazla  
8 sınıfa gidiyorum, LGS'den 470 puan almak istiyorum hangisini seçmeliyim? Doping Hafıza mi yoksa vitamin mi yoksa başka bir uygulama mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde adam gibi çalışıp hocalarını dinle anlamadıgın konuyu YouTube'dan dinlersin Doping Hafıza mucize yaratmayacak.

Bende ortaokul lisede böyle kurs arıyordum, ek kaynak arıyordum şu an yüksek lisansımı bitirdim ve şunu fark ettim. İstediğin kadar kaynak al, öğretmenlerinden iyi kaynak bulamazsın çünkü öğretmenlerinle yüz yüze faydalanabiliyorsun. Giriş seviye olmayan test kitapları al, okul bitince eve git 1 saat işlediğiniz konulara ait testler çöz. Sonra anlamadığın soruları öğretmenlerine sor böyle yaparak kolaylıkla iyi bir puan alırsın.

Uğraşmayacaksan ikisini de alma, ha uğraşacaksan da deli gibi pahalı. Verim alacaksan yt de olan hocaları öneririm. Ben de onlarla çalıştım. Ama ytden olmaz dersen ya dershaneye gidebilirsin. Ben kendim hiçbirini kullanmadım dershaneye de gitmedim. Ama kendimce düzgün bir puan yaptım. Biraz kendinizi düşünün bakalım ihtiyacınız var mı diye. Sınav senesi girince bunlar otomatik eklenmiyor.

@Dross şey için istiyorum öğretmene soru sorma hakkı geliyor ve tek bir uygulama ile yapabiliyorsun giriş dopinte ve özel deneme sınavları oluyor internet uzerinden yapınca kendim bakınca cevap anahtarını nedense yapamiyorum@tumu hangisini alırsam tüm konuları bitirmeyi düşünüyorum @170981 doping hafızada ve vitaminde test olduğu için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Sadece doping ve vitamin mi test paylaşıyor? Her yayınevinin testleri var, internettte ücretsiz kaynaklar var, var oğlu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…