8. sınıf matematik için kaynak önerisi

Sydatolo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
8. sınıfım ve matematik için 3 tane kaynak önerisi aldım hocalarımdan. 3 tanesinden hangisi daha iyidir? Kaynaklar:
1-Nitelik 8. sınıf matematik.
2-Okyanus Master 8. sınıf matematik.
3-Mozaik 8. sınıf matematik.

8. sınıfım ve matematik için 3 tane kaynak önerisi aldım hocalarımdan. 3 tanesinden hangisi daha iyidir? Kaynaklar:
1-nitelik 8. sınıf matematik.
2-okyanus Master 8. sınıf matematik.
3-mozaik 8. sınıf matematik.

Hepsini çözmelisin kaynak ayırt etme ne soracakları belli olmuyor karışık bir biçimde çözersen en doğrusu olacaktır, ben LGS'ye çalışırken hocalar okyanus çok zorluyor o kadar zora gerek yok falan diyorlardı ama LGS'de o sorulardan çok zor sorular çıktı. Bu yüzden bulabildiğin tüm soruları çöz.
1-nitelik 8. sınıf matematik.
2-okyanus Master 8. sınıf matematik.
3-mozaik 8. sınıf matematik.

Hepsi iyi yayınlar ama mozaik hakkında çok bilgim yok.

Okyanus Master bayağı bir zor. Ama güzel.

Nitelik ve Master başlangıç için zor gelebilir. Eğer matematiğin orta düzey ise HIZ alabilirsin.

Okyanus için biraz zor diyorlar. Eğer temel seviyeysen zorlayabilir. Seviyen ne durumda?

1-Nitelik 8. sınıf matematik.
2-Okyanus Master 8. sınıf matematik.
3-Mozaik 8. sınıf matematik.
Üçü de çok güzel. Hepsi vardı bende, istersen hepsini al ama durumun yoksa aralarından Mozaik orta, Nitelik orta ama Okyanus Master terletir kırmızı olansa.

@körbiginar flashbacks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…