Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 691 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #11 pyth12 dedi: Vin kampüş LGS notları almayı düşünüyorum. Güzel mi sizce? Genişletmek için tıkla... Kanımca gereksiz buluyorum 320 TL vermeye değmez, onun yerine YouTube'dan ücretsiz şekilde videolar izleyebilirsin MEB'in bilişim ağındaki sitelerinden faydalanabilirsin 'mebi' 'öds' 'ogm materyal' bunları kullanabilirsiniz.
pyth12 dedi: Vin kampüş LGS notları almayı düşünüyorum. Güzel mi sizce? Genişletmek için tıkla... Kanımca gereksiz buluyorum 320 TL vermeye değmez, onun yerine YouTube'dan ücretsiz şekilde videolar izleyebilirsin MEB'in bilişim ağındaki sitelerinden faydalanabilirsin 'mebi' 'öds' 'ogm materyal' bunları kullanabilirsiniz.
denciz Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #12 Pixel_less dedi: Sinan Kuzucu'ya gerek yok. Gereksiz zor. Okyanus Master zor olarak isterseniz, mozaik, Ankara ve fenomen 8B ve ikiz sorular çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Okyanus Master'da gereksiz zor.
Pixel_less dedi: Sinan Kuzucu'ya gerek yok. Gereksiz zor. Okyanus Master zor olarak isterseniz, mozaik, Ankara ve fenomen 8B ve ikiz sorular çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Okyanus Master'da gereksiz zor.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.726 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa 29 Ekim 2024 #13 denciz dedi: Okyanus Master'da gereksiz zor. Genişletmek için tıkla... Sinan Kuzucu kadar değil. Zor olması bakımından en uygun yayın bence.
denciz dedi: Okyanus Master'da gereksiz zor. Genişletmek için tıkla... Sinan Kuzucu kadar değil. Zor olması bakımından en uygun yayın bence.