8. sınıf matematik temeli nasıl oluşturulur?

Başlangıç için aşırı basit de olmayan bir kaynak önerebilir misiniz rica etsem?

Günlük matematikten 150-200 soru mu?
Matematikten max. 1-2 yanlış yapmak istiyorsanız hadi 150 demeyelim de günde 100 soru şart. Ben liseye hazırlanırken sabah 8'den akşam 10'a kadar yemek ve bazı ekstra molalar haricinde aralıksız matematik ağırlıklı ders çalışıyordum. İlk sınavda matematikten 5, ikincide 1 yanlış yaptım.

İfadeler: acv
8. sınıfa geçtim. Matematik konularında bir temel oluşturmak istiyorum. Konu çalışabileceğim ve temel sorularla başlayacağım kaynak önerilerinizi bekliyorum.
5. ve 6. sınıf matematik test kitabı al bitir, bende bilmiyordum dediğim gibi yaptım şimdi matematiğim iyi çok şükür
Bende 5. 6. sınıf kitaplarını bitirdim yazları, 9. Sınıf matematik ortalamam

8. sınıfa geçtim. Matematik konularında bir temel oluşturmak istiyorum. Konu çalışabileceğim ve temel sorularla başlayacağım kaynak önerilerinizi bekliyorum.

Ben matematik dışında sadece 2 yanlış yaptım 1 fen 1 Türkçe ara dersler Full ama matematik sadece 8 dogru oldugu için biraz sıkıntı çekiyorum elinden geldiğince matematik çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…