Kai4ra Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 605 Çözümler 1 21 Aralık 2024 #1 Normal soruları tak tak çözüyorum ama önüme bir yeni nesil gelince bir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim?
Normal soruları tak tak çözüyorum ama önüme bir yeni nesil gelince bir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim?
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 6 21 Aralık 2024 #2 Kai4ra dedi: Normal soruları tak tak çözüyorum ama önüme bir yeni nesil gelince bir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende 8.sınıfım hocam lgs ye hazırlanıyorum normal ve kolay soruları çözüyorum yeni nesillerin bazılarını zor geliyor yeni nesil sorular.
Kai4ra dedi: Normal soruları tak tak çözüyorum ama önüme bir yeni nesil gelince bir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende 8.sınıfım hocam lgs ye hazırlanıyorum normal ve kolay soruları çözüyorum yeni nesillerin bazılarını zor geliyor yeni nesil sorular.
seliminhoo Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2024 #3 Herkes ücret veremiyor ama bunun en iyi çözümü özel ders almaktır. Ben de lgs çalışırken hep 12-13 doğru yapıyordum ama şu an fen lisesindeyim.
Herkes ücret veremiyor ama bunun en iyi çözümü özel ders almaktır. Ben de lgs çalışırken hep 12-13 doğru yapıyordum ama şu an fen lisesindeyim.
LIWIEL0 Picopat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 87 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 Video ile çöz zamanla alışırsın
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 21 Aralık 2024 #5 Kai4ra dedi: Normal soruları tak tak çözüyorum ama önüme bir yeni nesil gelince bir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aritmetik düşünmeyi öğrenmen ve soruyu kafanda klasiğe çevirmen işine yarayabilir. Kendi içinden soruyu başka birine anlatır gibi basitleştirerek anlatmaya çalış.
Kai4ra dedi: Normal soruları tak tak çözüyorum ama önüme bir yeni nesil gelince bir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aritmetik düşünmeyi öğrenmen ve soruyu kafanda klasiğe çevirmen işine yarayabilir. Kendi içinden soruyu başka birine anlatır gibi basitleştirerek anlatmaya çalış.