C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 4 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi basittir girebilir miyim? Ayrıca askeri liselere MSÜ ile gidebileceğimizi yazan bir sürü site var kapanmamış mıydı?
Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi basittir girebilir miyim? Ayrıca askeri liselere MSÜ ile gidebileceğimizi yazan bir sürü site var kapanmamış mıydı?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #2 Giremezsin.
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 Askeri liseler kapanalı çok oldu.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 4 Ocak 2024 #4 Vaybe bütün hayallerim gözlerimin önünde su oldu bütün programımı buna göre hazırlamıştım hedeflerimde gitti. Ve ayrıca şu anda anladım ki okuldaki rehberci bütün bunlara sebep oldu hiç söylemedi bana bunu.
Vaybe bütün hayallerim gözlerimin önünde su oldu bütün programımı buna göre hazırlamıştım hedeflerimde gitti. Ve ayrıca şu anda anladım ki okuldaki rehberci bütün bunlara sebep oldu hiç söylemedi bana bunu.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Ocak 2024 #5 Dostum askeri liseler kapatılalı neredeyse 8 sene olacak Ne yazık ki liseyi okuyup askeri okul sınavlarına girmen lazım.
Dostum askeri liseler kapatılalı neredeyse 8 sene olacak Ne yazık ki liseyi okuyup askeri okul sınavlarına girmen lazım.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.332 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2024 #6 Cicenes35 dedi: Vaybe bütün hayallerim gözlerimin önünde su oldu bütün programımı buna göre hazırlamıştım hedeflerimde gitti. Ve ayrıca şu anda anladım ki okuldaki rehberci bütün bunlara sebep oldu hiç söylemedi bana bunu. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmediğin şeyi benimseyip hedef koyman senin suçun. Herhangi birine sorsan zaten söylerdi öyle bir şey yok diye.
Cicenes35 dedi: Vaybe bütün hayallerim gözlerimin önünde su oldu bütün programımı buna göre hazırlamıştım hedeflerimde gitti. Ve ayrıca şu anda anladım ki okuldaki rehberci bütün bunlara sebep oldu hiç söylemedi bana bunu. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmediğin şeyi benimseyip hedef koyman senin suçun. Herhangi birine sorsan zaten söylerdi öyle bir şey yok diye.