Hawenburg Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Sizce o paragraf kitabını cozebilir mi?
sevkanbas Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #2 Paragraf soruları genellikle benzer tiplerden oluşuyor, bence çözebilir. Ancak şık sayısı farklı olur.
Paragraf soruları genellikle benzer tiplerden oluşuyor, bence çözebilir. Ancak şık sayısı farklı olur.
Hawenburg Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #3 sevkanbas dedi: Paragraf soruları genellikle benzer tiplerden oluşuyor, bence çözebilir. Ancak şık sayısı farklı olur. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum sorulara baktım sorular aynı yani 8. Sınıfla ayrı olarak e şıkkı var
sevkanbas dedi: Paragraf soruları genellikle benzer tiplerden oluşuyor, bence çözebilir. Ancak şık sayısı farklı olur. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum sorulara baktım sorular aynı yani 8. Sınıfla ayrı olarak e şıkkı var
sevkanbas Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 Hawenburg dedi: Onu ben de biliyorum sorulara baktım sorular aynı yani 8. Sınıfla ayrı olarak e şıkkı var Genişletmek için tıkla... E şıkkı pek problem oluşturmaz bence, çözebilir.
Hawenburg dedi: Onu ben de biliyorum sorulara baktım sorular aynı yani 8. Sınıfla ayrı olarak e şıkkı var Genişletmek için tıkla... E şıkkı pek problem oluşturmaz bence, çözebilir.