Sınava birkaç hafta kala sekizinci sınıfların bir hal hatırını sorayım dedim. Nasılsınız arkadaşlar ? Sınava hazırlık nasıl gidiyor ? Ananız mezar dikiyor mu
Not: Sanırım moderator arkadaşlar hakaret anlamında algılamış. 8.Sınıflarda Sıfat Fiillerinin ekleri An-ası-mez-ar-dik-ecek-miş olarak öğrencilerin hatırlamaları için kodlanıyor.
Pazartesi: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra o gün ne işlenmişse tekrar yap. Ödevleri yap. Test vs çöz. Salı: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra 15-20 dakika dinlen ve dershaneye git. Dershaneden geldikten sonra tekrar, ödev yap. Test çöz. Çarşamba: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra o gün ne işlenmişse tekrar yap. Ödevleri yap. Test vs çöz. Perşembe: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra 15-20 dakika dinlen ve dershaneye git. Dershaneden geldikten sonra tekrar, ödev yap. Test çöz. Cuma: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra o gün ne işlenmişse tekrar yap. Ödevleri yap. Test vs çöz. Cumartesi: Sabah kalk, dershaneye git. Dershaneden sonra hemen ödevleri vs yap. Daha sonra PC. Pazar:Öğlen dershaneye git. Dershaneden geldikten sonra hemen ödevleri vs yap. Teset çöz. Daha sonra PC.
Bir haftam böyle geçiyor. Yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Okul başlayalı PC'yi açmıyorum Sene bitince 5 bine PC toplayacağım. Piyasadaki tüm kitapları alcağım. Tabi ki Python ve C# kitapları. Ama sene sonuna kalırmıyım bilmiyorum.
Ben de sizin gibi düşünüyordum. Sene sonunda ortalıkta terör estirecem vs. hayaller kuruyordum. Sonra ne oldu biliyor musunuz ? Yazın Lise 1 için çalıştım
Ben de sizin gibi düşünüyordum. Sene sonunda ortalıkta terör estirecem vs. hayaller kuruyordum. Sonra ne oldu biliyor musunuz ? Yazın Lise 1 için çalıştım
Bana da istediğim telefon Samsung E 250 alınmıştı. Ama öyle dışarda işsiz işsiz takılmadım. Fen lisesinin verdiği ağırlıkla insanlar ister istemez çalışıyor.