kerem teke Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 9 20 Eylül 2019 #1 Okullar açıldı ve bu yüzden yeni test kitapları almam lazım lütfen 8. Sınıf test kitabı önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2019
Okullar açıldı ve bu yüzden yeni test kitapları almam lazım lütfen 8. Sınıf test kitabı önerir misiniz?
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2019 #2 bu soruyu buraya sorman tuhaf ama lgs ye girip nitelikli okula gittiğim için sana Süper 8(Süper 8 Matematik Sayısal Akıl Yürütme Nitelik Yayınları - BKM Kitap) Diğer Eğitim Kitapları - n11 Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Kaynak Kitaplar ve Fiyatları - n11 Kaynak Kitaplar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kaynak Kitaplar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Kaynak Kitaplar ve Fiyatları - n11 Kaynak Kitaplar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kaynak Kitaplar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Model, Tonguç kitaplarını da alabilirsin Artı 0 Eksi
bu soruyu buraya sorman tuhaf ama lgs ye girip nitelikli okula gittiğim için sana Süper 8(Süper 8 Matematik Sayısal Akıl Yürütme Nitelik Yayınları - BKM Kitap) Diğer Eğitim Kitapları - n11 Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Kaynak Kitaplar ve Fiyatları - n11 Kaynak Kitaplar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kaynak Kitaplar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Kaynak Kitaplar ve Fiyatları - n11 Kaynak Kitaplar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kaynak Kitaplar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Model, Tonguç kitaplarını da alabilirsin
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 24 Eylül 2019 #3 kerem teke dedi: Okullar açıldı ve bu yüzden yeni test kitapları almam lazım lütfen 8. Sınıf test kitabı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi almana gerek yok son 3 ay zaten alıcaksın kendini çok sıkma şimdiden yavaş yavaş ama salmadan çalış. Ben 1 saat ile başladım günlük, son 2 ayda 4 saate kadar çıkartmıştım. Kademe kademe git. Artı 0 Eksi
kerem teke dedi: Okullar açıldı ve bu yüzden yeni test kitapları almam lazım lütfen 8. Sınıf test kitabı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi almana gerek yok son 3 ay zaten alıcaksın kendini çok sıkma şimdiden yavaş yavaş ama salmadan çalış. Ben 1 saat ile başladım günlük, son 2 ayda 4 saate kadar çıkartmıştım. Kademe kademe git.