8. Sınıf Türkçe Deneme önerisi

Unknowise

Decapat
Ortalama 16-17 net yapıyorum. Hedefim 1-2 yanlış yani en az 17-18 net yapmak. Yeni nesil olanlardan istiyorum artık 2 ay kaldi LGS'ye. Orta-zor ya da zor seviyede istiyorum. Okulda hız yayınları ve pruva denemelerinde çözüyoruz derste onlar haricinde önereceğiniz deneme var mı? İyi Sosyaller.

Ortalama 16-17 net yapıyorum. Hedefim 1-2 yanlış yani en az 17-18 net yapmak. Yeni nesil olanlardan istiyorum artık 2 ay kaldi LGS'ye. Orta-zor ya da zor seviyede istiyorum. Okulda hız yayınları ve pruva denemelerinde çözüyoruz derste onlar haricinde önereceğiniz deneme var mı? İyi Sosyaller.
Selam, sana önerim formula 1 serisinin denemelerini çözmen olacaktır. Ayrıca deneme ağırlıklı gitmen tabii ki önemli ama soru bankasını çözmediysen mutlaka formula 1 türkçe,matematik ve feni çöz. Sana çok şey katacaktır.

Ortalama 16-17 net yapıyorum. Hedefim 1-2 yanlış yani en az 17-18 net yapmak. Yeni nesil olanlardan istiyorum artık 2 ay kaldi LGS'ye. Orta-zor ya da zor seviyede istiyorum. Okulda hız yayınları ve pruva denemelerinde çözüyoruz derste onlar haricinde önereceğiniz deneme var mı? İyi sosyaller.

Adrenalin sinankuzucu Formula sorularkonuşuyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı