umut836362 Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Türkçede hangi kaynağı önerirsiniz? Pek iyi yapamıyorum sıfat fiil falan. Hangi test kitaplarını önerirsiniz? Kolay olmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2024
Türkçede hangi kaynağı önerirsiniz? Pek iyi yapamıyorum sıfat fiil falan. Hangi test kitaplarını önerirsiniz? Kolay olmasın.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 umut836362 dedi: Türkçede hangi kaynağı önerirsiniz? Pek iyi yapamıyorum sıfat fiil falan. Hangi test kitaplarını önerirsiniz? Kolay olmasın. Genişletmek için tıkla... Tammat Yayınları'nı önerebilirim. Onun dışında bir de arı yayıncılığı öneririm.
umut836362 dedi: Türkçede hangi kaynağı önerirsiniz? Pek iyi yapamıyorum sıfat fiil falan. Hangi test kitaplarını önerirsiniz? Kolay olmasın. Genişletmek için tıkla... Tammat Yayınları'nı önerebilirim. Onun dışında bir de arı yayıncılığı öneririm.
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 27 Ekim 2024 #3 umut836362 dedi: Türkçede hangi kaynağı önerirsiniz? Pek iyi yapamıyorum sıfat fiil falan. Hangi test kitaplarını önerirsiniz? Kolay olmasın. Genişletmek için tıkla... İSEM,NAR,TAMMAT bunlar sayesinde 440 puan yaptım
umut836362 dedi: Türkçede hangi kaynağı önerirsiniz? Pek iyi yapamıyorum sıfat fiil falan. Hangi test kitaplarını önerirsiniz? Kolay olmasın. Genişletmek için tıkla... İSEM,NAR,TAMMAT bunlar sayesinde 440 puan yaptım