M Muratlekayr Kilopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 24 2 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar LGS için konu anlatımı için YouTube kanalı önerileriniz var olabilir. Fen, matematik ve Türkçe dilbilgisi.
Arkadaşlar LGS için konu anlatımı için YouTube kanalı önerileriniz var olabilir. Fen, matematik ve Türkçe dilbilgisi.
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Mayıs 2024 #2 Fen için derslike önerebilirim. Anlamadığım çoğu konuyu orda anladım.
yjnvers Femtopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2024 #3 Matematik imt hoca ve şenol hoca. Türkçe derslike, idris hoca, türkçenin matematiği, neslihan çopur. Fen derslike Mehmet hoca hız. Not: Derslike fen ve Türkçe derslerini çok iyi anlatıyor iki derste ben onları kullanıyorum işime yarıyor.
Matematik imt hoca ve şenol hoca. Türkçe derslike, idris hoca, türkçenin matematiği, neslihan çopur. Fen derslike Mehmet hoca hız. Not: Derslike fen ve Türkçe derslerini çok iyi anlatıyor iki derste ben onları kullanıyorum işime yarıyor.