8. sınıf zor mudur?

Vallahi 2021 de canimizi okudular. Bu sene LGS'ye bakıyorum da yani acayi kolay yapmışlar. Vallahi bu sene ki 8'ler 2021 LGS'ye girseler ne yapar cok merak ediyorum.
Ben de yanıyorum kolay olmasına. Matematiği öyle kolay yaptılar ki... En iyi dersim matematik ve sorduğu sorular adamların kök 50 ile kök 30 çarpımı rasyonel midir :( Orta seviyeler ön plana çıktı benim gibi biraz üst seviyeler dikkat hatalarından dolayı 3,5 bantlarında kaldı. Hatta beni geçmesinden şüphelendiğim arkadaşım %6,8 yaptı . Sonuç olarak : MEB görevi olan seçici bir sınav uygulamayı başaramadı.

Ben de yanıyorum kolay olmasına. Matematiği öyle kolay yaptılar ki... En iyi dersim matematik ve sorduğu sorular adamların kök 50 ile kök 30 çarpımı rasyonel midir :( orta seviyeler ön plana çıktı benim gibi biraz üst seviyeler dikkat hatalarından dolayı 3,5 bantlarında kaldı. Hatta beni geçmesinden şüphelendiğim arkadaşım %6, 8 yaptı. Sonuç olarak: MEB görevi olan seçici bir sınav uygulamayı başaramadı.

2021 LGS'ye 2007 liler mi girdi hocam?

Ben de yanıyorum kolay olmasına. Matematiği öyle kolay yaptılar ki... En iyi dersim matematik ve sorduğu sorular adamların kök 50 ile kök 30 çarpımı rasyonel midir :( Orta seviyeler ön plana çıktı benim gibi biraz üst seviyeler dikkat hatalarından dolayı 3,5 bantlarında kaldı. Hatta beni geçmesinden şüphelendiğim arkadaşım %6, 8 yaptı. Sonuç olarak: MEB görevi olan seçici bir sınav uygulamayı başaramadı.

Ben orta üst seviyeydim son dönemlerde depremden dolayı bir bıraktım bizim tüm sınıf bıraktı orası ayrıda normalde denemelerde benimle onun arasında 10 kişi oluyordu LGS'de sadece 10 puan fark oldu ben 395 aldım o ise 385 aldı içime oturdu 10 puan olması bir de benim yaşadığım yerde %16 ile hiçbir lise yok ya %10 yapacağım ya %25 yapacağım %25'lik liseye kaldım maalesef Allah binbir belasını verir inşallah %16ya lise açmayanlarında MEB'in sınavı kolay yapmasınında

8.sınıfa geçeceğim ve zor olmasından korkuyorum. 8. sınıfı bitiren akrabalarım 8. sınıfın beni çok zorlayacağını söylüyor.

12. sınıfa geçtim hayatımda 1 kere kitap açıp ders çalışmış insan değilim ortaokulda ortalamam 97 altına düşmedi LGS'den Türkçe 18D fen 16D sosyal Full ing Full mat 6 doğru yaptım 378 puan almıştım ortalamamla bir liseye girdim demem o ki ortalamanı yüksek tut yeter LGS falan boş iş asıl önemli olan YKS bu zamana kadar yakındığım tek şey 9. ve 10. sınıfta çalışmamam lisede çalışmayı sakın bırakma.

Bende bu sene LGS'ye girdim ve tahmin ettığmen daha kolaydi. Bazen sinirin bozulacak ama yine de alışıyorsun. Bir hedefin olsun. Ben de LGS'den 483 aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı