Ben 8. sinifa gidiyorum. Devamsizligim 58, kalir miyim? Ona göre dilekçe vereceğim.
Ben 8. sinifa gidiyorum. Devamsizligim 58, kalir miyim? Ona göre dilekçe vereceğim.
Neye göre kime göre yanlış bilgi? Ben 8.sınıfta okuduğum dönem okula hiç gelmeyen herifler bile okulu geçmişti ve etrafımda hiç 8.sınıfta kalan kimseyi ne gördüm ne de duydum.Ortaokulda kalma yok diye biliyorumzaten 8. sınıfsın LGS'ye de 1 kere giriliyor. Git müdür yardımcılarıyla konuş onlar çözer durumu ama muhtemelen belge alamazsın.
Yönetmelik diye bir şey var ya hani. Dünya senin etrafında dönen olaylara göre şekillenmiyor sonuçta.Neye göre kime göre yanlış bilgi? Ben 8.sınıfta okuduğum dönem okula hiç gelmeyen herifler bile okulu geçmişti ve etrafımda hiç 8.sınıfta kalan kimseyi ne gördüm ne de duydum.
Neye göre kime göre yanlış bilgi? Ben 8.sınıfta okuduğum dönem okula hiç gelmeyen herifler bile okulu geçmişti ve etrafımda hiç 8.sınıfta kalan kimseyi ne gördüm ne de duydum.
Yönetmelik diye bir şey var ya hani. Dünya senin etrafında dönen olaylara göre şekillenmiyor sonuçta.
Dünyanın benim etrafımda döndüğüne dair bir söylentim olmadı. Ne sosyal medyada ne de herhangi bir yerde görmemiştim.Yönetmelik diye bir şey var ya hani. Dünya senin etrafında dönen olaylara göre şekillenmiyor sonuçta.
Özürlü için belirli bir sınır yok ortaokul için, o yüzden.Bizim okulda var tek kişi neden kalmıs bilmiyorum ama.
Ben 6 sınıfa 70 gun civarı 7 de 40 50 gun yapmıstım gecmiştim ama yonetmelik degişmiş olabilir bir de benimkilerin cogu raporluydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.