Egeeymen Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #81 Kagan61 dedi: Hiçbir şey olmaz bizim eski okulda ne olaylar olmuştu idare kek alıp barıştırmıştı. Genişletmek için tıkla... Ben sadece idareye şikayet etmeyeceğim hocam.
Kagan61 dedi: Hiçbir şey olmaz bizim eski okulda ne olaylar olmuştu idare kek alıp barıştırmıştı. Genişletmek için tıkla... Ben sadece idareye şikayet etmeyeceğim hocam.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2023 #82 Egeeymen dedi: Ben sadece idareye şikayet etmeyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten veliler karakolluk olmuştu idare araya girip barıştırmıştı (çok iyi bir okuldu!)
Egeeymen dedi: Ben sadece idareye şikayet etmeyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten veliler karakolluk olmuştu idare araya girip barıştırmıştı (çok iyi bir okuldu!)
hoot owl Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 170 Çözümler 1 10 Mayıs 2023 #83 Bende eski okulumda böyle tiplerden çok gördüm çoğu arkasına, arkadaşlarına güveniyor. Bunları ailesine şikayet ettin mi hocam?
Bende eski okulumda böyle tiplerden çok gördüm çoğu arkasına, arkadaşlarına güveniyor. Bunları ailesine şikayet ettin mi hocam?
Egeeymen Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #84 hoot owl dedi: Bende eski okulumda böyle tiplerden çok gördüm çoğu arkasına, arkadaşlarına güveniyor. Bunları ailesine şikayet ettin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Daha olay bu sabah gelişti hocam. Yarın okula gitmek yerine gerekli yerlere şikayet etmeye gidicem.
hoot owl dedi: Bende eski okulumda böyle tiplerden çok gördüm çoğu arkasına, arkadaşlarına güveniyor. Bunları ailesine şikayet ettin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Daha olay bu sabah gelişti hocam. Yarın okula gitmek yerine gerekli yerlere şikayet etmeye gidicem.