8. sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

efeaggez

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bu sene 8. sınıf olacağım ve dershaneye gideyim mi yoksa evde kendim mi çalışayım diye kararsız kaldım. Sizce dershaneye mi gideyim yoksa evde bireysel mi çalışayım? Ve bir de önereceğiniz LGS kitapları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanın varsa git faydası oluyor.

Arkadaşlar merhaba ben bu sene 8. sınıf olacağım ve dershaneye gideyim mi yoksa evde kendim mi çalışayım diye kararsız kaldım. Sizce dershaneye mi gideyim yoksa evde bireysel mi çalışayım? Ve bir de önereceğiniz LGS kitapları var mı?

Fenomenin-mozaik-Ankara fenomenin ilk a kitaplarını sonra b kitaplarını çöz.

Dershaneye yazılacaksan hangi kitapları veriyorsunuz ve hangi yayınların denemelerini yapıyorsunuz diye sor bazıları ucuz diye bir şeye benzemeyen yayınların denemelerini ve kitaplarını veriyor.

Son düzenleme:
İmkanın varsa git faydası oluyor.

Fenomenin-mozaik-Ankara fenomenin ilk a kitaplarını sonra b kitaplarını çöz.

Dershaneye yazılacaksan hangi kitapları veriyorsunuz ve hangi yayınların denemelerini yapıyorsunuz diye sor bazıları ucuz diye bir şeye benzemeyen yayınların denemelerini ve kitaplarını veriyor.

Ben bu yıl bayağı bir çalışmama rağmen A ve B yi aynı anda bitiremedim (fenomende)
Eğer %2 %1 falan istiyorsan yeni nesilden başlayabilirsin zaten yapamadığın fazla olur onu da dershanede hocalarana sorarak yöntemini de öğrenirsin.

Ankara yayınları (Türkçe)
Fenomen yayınları (matematik-fen)
İzzet eker ve arı yayınları (din)
Shall we (İngilizce)
Sinan kuzucu (matematik-fen)
Tetra (deyim ve atasözleri)
Bunlar çok faydalı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı