8. sınıfta dershaneye gitmek notlarıma ne kadar etki eder?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 8.sınıfta 1.sınavlar iyiydi ama 2.sınavlar re-za-let. 50 üstü notum yok neredeyse 2.dönem dershaneye gideceğim. Ne kadar etki eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası dershane bana göre para tuzağı bir test çözdürüyorlar bir de normal ders işleyip sınav zamanları tekrar yapıyorlar zaten normal olarak öğrencinin yapması gerek bunları ama etki yapar mı yapar ama bana göre çok yapmaz ben 3 kere dershaneye gittim şu anda gidiyorum etkisi oldu ama çok da olmadı benim için ama 50 üstü notunda yokmuş yani bu çok anormal hiç tekrar veya ders çalışıyor musun merak Ettim'de. Çünkü 8. sınıfın konulara baktımda aşırı kolay.

Etki etmez bence seve seve çalışmadıktan sonra.

Dershane mucize bir formül değil. Senin içinde ders çalışma ruhu yoksa isterse Harvard profesörleri ders anlatsın hiçbir şey olmaz.

Ders çalışmayı sevmiyorsan gitme şu ana kadar aileme yaptığım en kötü şey ekonomik açıdan boş yere 5000 TL verdirdim bir de o zamanın parasıyla şimdi oldu o 15K 1 yılın 2 ayı bile gitmedim.

Ders çalışmadığın sürece dershanenin bir faydası olmaz ve dershaneye şimdiden para verilmesini gereksiz görüyorum. YouTube'da kat kat kaliteli hocalar bulunuyor, oradan çalışabilirsiniz. Dershaneye vereceğiniz parayla da video çözümlü test kitabı alırsınız.

Okulun başında sorsaydınız olabilirdi ama şu an gereksiz gibime geliyor. Eğer okuldaki hocalarınız ders anlatma işini düzgünce yapıyorsa gitmene hiç gerek yok zaten evde düzgünce çalış halledersin. Denemeye girmek istiyorsanda dershanelerle ailen görüşsün para karşılığı girersin.

Ders çalışmadığın üstüne koymadığın sürece dershane okul gibi olur değişen şey yok orada da sınıf ortamı var belki bire bir dersleri ile toparlayabilirsin ama dershaneye para verme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…