8. Sınıfta Devamsızlık Kaç Gün

S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Arkadaşlar 8. sınıfta devamsızlık kaç gün ? ilk dönem 1 gün gitmedim sadece.Karne gününe kadar okula gitmeyi düşünmüyorum. Sınıft filan bırakmazlar değil mi ?

Bildiğim kadarıyla 8.sınıflarda kalma yok. En azından benim zamanımda yoktu 4+4+4 sistemine göre hesaplar ve düşünürsek kalman olanaksız. Yani hayır.

Şu ana kadar devamsızlık girmemişler. Son 4 gün gitmedim.

Merak etme ilköğretimde kalmazsın olmadı baban dilekçe yazıp verir sınıfta kalman imkansız.

Şu ana kadar girmemişler. Hepsini bir girmezler değil mi ?

Ben de 8. Sınıfa gidiyorum ve kalma var. Bu hafta gitmeye çalış zaten diğer hafta yoklama almıyorlar.

Kalma yok merak etme zaten kapanmasına 2 hafta kaldı galiba karne işleri ile uğraşmaktan 1 haftasını geçirmeye de bilirler.

Kardeş ilkokulda (Orası ortaokul bi kere tmm mı .s .s falan demeyin hala ilkokul) okul yönetimi berbattır. Devamsızlık, disiplin vb. şeyler önemsizdir. Devamsızlık hakkın normalde 10 gün. Ama ilkokulda son 3-4 hafta gitmediğinde bile yazmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…