8. sınıfta devamsızlık LGS için problem olur mu?

Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Devamsızlığım 22,5 :) 20 gün sınırmış. Daha önce geçmiştim yüksek devamsızlıkla ama LGS'yi etkiler mi diye merak ediyordum. Devamsızlığım yüzünden LGS'ye girememe veya sınıfta kalma falan gibi bir şey olur mu? (8. sınıfım)

Devamsızlığım 22,5 :) 20 gün sınırmış. Daha önce geçmiştim yüksek devamsızlıkla ama LGS'yi etkiler mi diye merak ediyordum. Devamsızlığım yüzünden LGS'ye girememe veya sınıfta kalma falan gibi bir şey olur mu? (8. sınıfım)

Benim okuldakiler bayağı şanslıydı ya lise zamanında belki okulu 50 gün ekmişizdir ama sınıfta kalmadık her hafta 1 2 defa yoklama kağıtlarını çalardık müdür yardımcımız sağ olsun bu konuda çok üşengeç olduğu için fark etmiyordu. Senin konuya gelecek olursak müdürünle ya da müdür yardımcısıyla görüşüp derdini anlat yanında velin olursa daha iyi olur belki devamsızlığın bir kısmını özürlü devamsızlığa aktarır. LGS'ye girmende sorun olur mu bilemiyorum.

Geçen sene kardeşim 70 gün devamsızlıkla LGS'ye girmişti bir şeyde olmamıştı yeni bir şey gelmediyse olmaz diye düşünüyorum.

Geçen sene kardeşim 70 gün devamsızlıkla LGS'ye girmişti bir şeyde olmamıştı yeni bir şey gelmediyse olmaz diye düşünüyorum.

Yönetmelikde değişim olmadı ilk okullar hariç. İyi o zaman kaçışlara devam xd :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı