Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #11 lqhemo dedi: Hocam sınıf tekrarı diyorlar kaldım ama nasıl gidebiliyor muyum simdi liseye. Hocam zaten rapor olayını karneden önce vermek gerekiyormuş o raporu bir şekilde aldık ama karneden once verilmesi lazimmis. Keşke hocam ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Karnende geçti/kaldı olarak ne yazıyor?
lqhemo dedi: Hocam sınıf tekrarı diyorlar kaldım ama nasıl gidebiliyor muyum simdi liseye. Hocam zaten rapor olayını karneden önce vermek gerekiyormuş o raporu bir şekilde aldık ama karneden once verilmesi lazimmis. Keşke hocam ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Karnende geçti/kaldı olarak ne yazıyor?
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 22 Temmuz 2023 #12 Hocam liseden önce kalma yok, müdürünüz size neden böyle demiş hiçbir fikrim yok ancak isteseniz de istemeseniz de liseye geçeceksiniz. Aynı zamanda lise tercihi yaptınız mı?
Hocam liseden önce kalma yok, müdürünüz size neden böyle demiş hiçbir fikrim yok ancak isteseniz de istemeseniz de liseye geçeceksiniz. Aynı zamanda lise tercihi yaptınız mı?
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2023 #13 lqhemo dedi: Evet hocam, merak ediyorum. 4+4+4 eğitim sistemindeyiz ama sınıfta kaldım. Devam etme zorunluluğu geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Devamsızlıktan kalma var fakat sonra ŞÖK ile görüşülüyor onlarda iyilik yapıp geçiriyor çoğu.Seni niye geçirmediler anlamadım.
lqhemo dedi: Evet hocam, merak ediyorum. 4+4+4 eğitim sistemindeyiz ama sınıfta kaldım. Devam etme zorunluluğu geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Devamsızlıktan kalma var fakat sonra ŞÖK ile görüşülüyor onlarda iyilik yapıp geçiriyor çoğu.Seni niye geçirmediler anlamadım.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 22 Temmuz 2023 #14 yus4ff dedi: Devamsızlıktan kalma var fakat sonra ŞÖK ile görüşülüyor onlarda iyilik yapıp geçiriyor çoğu.Seni niye geçirmediler anlamadım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda LGS'ye tekrar mı giriyor? Yoksa tercihi sadece OBP ile mi yapabiliyor.
yus4ff dedi: Devamsızlıktan kalma var fakat sonra ŞÖK ile görüşülüyor onlarda iyilik yapıp geçiriyor çoğu.Seni niye geçirmediler anlamadım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda LGS'ye tekrar mı giriyor? Yoksa tercihi sadece OBP ile mi yapabiliyor.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2023 #15 knyd dedi: Böyle bir durumda LGS'ye tekrar mı giriyor? Yoksa tercihi sadece OBP ile mi yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum ama muhtemelen LGS'ye tekrar giremez çünkü sadece 1 kere giriliyor diye biliyorum.OBP ile tercih yapıyor galiba.
knyd dedi: Böyle bir durumda LGS'ye tekrar mı giriyor? Yoksa tercihi sadece OBP ile mi yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum ama muhtemelen LGS'ye tekrar giremez çünkü sadece 1 kere giriliyor diye biliyorum.OBP ile tercih yapıyor galiba.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 23 Temmuz 2023 #16 Karnenizde ne yazıyor, geçmiş misiniz?
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 23 Temmuz 2023 #17 Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin kalma var.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.730 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 23 Temmuz 2023 #18 (yanlis mesaj)
lqhemo Femtopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #19 clarkberk dedi: Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin kalma var. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya nokta getirseniz cevabı bilmeyenler yazıyor sanırım.
clarkberk dedi: Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin kalma var. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya nokta getirseniz cevabı bilmeyenler yazıyor sanırım.